Black & Curry

07.09.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Godmorgen kære læsere.
Min ældste søn nåede lige at knipse et billede af mig her til morgen – så det får i lige.

20120907-084803.jpg
I går var jeg igen med Ladiescircle-pigerne på tur – vi var ude for at plukke og samle bær osv ind til snaps.

Jeg checker ind senere med billeder og en skøn opskrift.

Kram!

4 thoughts on “Black & Curry

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email