Ding Dong… the bells are gonna ring..

10.09.2012 af: walkinrunout Kategori: food & drink, today

Peeew der har været tryk på de sidste par dage… aller andre steder end herinde… men det ændres nu!

Weekenden stod på bryllup – for verdens bedste svoger havde friet til verdens bedste svigerinde og brylluppet skulle stå lørdag den 8. september 2012.

Det hele forløb, som det sig hør og bør, med kirke, ris, køretur, champagne, bryllupskage, lækker mad, taler, musik og dans hele natten – søndagen var som følge heraf også som forventet…. med et lidt tungt hoved og for lidt søvn.

Jeg var endnu engang sprunget i Gestuz-silkekjolen og nød hvert minut…

Vi var yderst heldige med vejret og jeg fik lige min søde mand til at knipse et billede mens vi fik champagne og kage.

Mine drenge var med i kirken og var meget imponeret over hele ceremonien, men især gjorde bryllupskagen lykke – den var også både stor og flot.

Bryllupper er bare det bedste og heldigvis har vi ét til i nærmeste fremtid……

Kram!

 

Engligh: Saturday i was wearing my silk- Gestuz for a lovely wedding – a wonderful day, with the most lovely cake.

20 thoughts on “Ding Dong… the bells are gonna ring..

    • ‘rødme’ tusind tak, hvor er du sød …. den kjole er altså også bare fantastisk – følte mig lidt ligesom bruden selv 🙂

  1. Hvor er du smuk LIse 🙂 Jeg vidste slet ikke at Gestuz havde lavet sådan en kjole. Jeg har også en kjole fra Geztus i samme print 🙂
    Det er 100 år siden jeg sidst har været itl et bryllup, men det er jo så romantisk 🙂

    • Tusind tak Didda – jo de har altid fine lange kjoler i deres kollektion – denne er fra foråret og her i sommer var der én i hvid og grå…. den nyeste jeg har set er i blå (gad godt have dem alle + at skulle til en masse bryllupper)

  2. Den kjole klær dig utrolig godt! Har også selv været til bryllup og kan kun tilslutte mig at det er en smuk dag med masser af god mad! 🙂 Der er desværre få få bryllupper, i hvert fald for mit vedkommende 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.