11.9.2012 dagens

12.09.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

I går var det den 11.september!
og den 11. september huskes af rigtig mange for den forfærdelige terroraktion for 11 år siden – for mig har den dog også en anden betydning, da det er min mands og min bryllupsdag.

13 år har vi været gift – woow! og det bliver kun skønnere og skønnere.

At vi så vælger ikke at feste osv er mest af praktiske årsager…. således var jeg efter arbejdet med ungerne til karate, ude at løbe og i biografen og se Den skaldede frisør, sammen med en veninde – mens manden var til møde 🙂

20120912-064005.jpg
H&M jeans/2nd Day t-shirt/Pulz cardigan

Knus & kram!

English: today was my wedding Day – but we didn’t celebrate it… to much stuff to do 😉

16 thoughts on “11.9.2012 dagens

  1. Lækre og hyggelige farver du har sat sammen, og det matcher helt ned til neglelakken! 🙂 Kæmpestort tillykke med bryllupsdagen til jer begge! Hvor er det egentligt dejligt at høre, at der også er noget godt at huske denne dato på. 😉

  2. Jeg er vild med denne røde farve – har selv bukser i farven 🙂 Da jeg så dit foto så slog det mig, at jeg tror virkelig det ville klæde dig hvis du farvede dit hår mørkt, sådan en rigtig dyb og varm farve til at gå efteråret i møde med – just a thought 🙂

    • Wauw… Jeg har tænkt på det, men tør ikke – for et par uger siden ved frisøren fik jeg mørke samt honningfarvede reflekser i…. Så modig er jeg blevet :)(hvis jeg skal være helt ærlig… har jeg ikke helt vænnet mig til den mørkere farve endnu, så tror der går noget tid, før jeg tør tage hele springet) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.