Fødselsdagsønsker

12.09.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Om under to uger har jeg fødselsdag…. den 21. september.

Med til fødselsdage høre en vis gaveregn – selvom jeg synes den bliver mindre og mindre som årene går ha ha…

 

Under alle omstændigheder er min ønskeseddel ikke blevet meget mindre og jeg vil lige dele lidt af den med jer!

Nogle af ønskerne er ret urealistiske, men igen… det er jo også kun ønsker – og ud over de viste ting ønsker jeg mig faktisk også lidt praktiske ting, som en ny brødrister, Orkidévaser, Stelton salatbestik, sort coatet dug, fine tegninger og malerier fra drengene, vedhæng til pandora øreringe og neglelak (uhh altid neglelak)

Når jeg først kommer til at tænke på ønsker… vælter det frem… jeg har aldrig fattet dem, der ikke kan finde på noget at ønske sig, men det er måske også snarere et spørgsmål om, at de ønsker man har, ikke er helt realistiske….

Jeg elsker de urealistiske ønsker… de holder længe, og jeg kan også sagtens finde realistiske ønsker til at opfylde diverse ønskesedler og forespørgsler fra familie og venner.

Jeg har fx. altid en note i min telefon, hvor jeg tilføjer alt jeg lige kommer i tanke om…. den kigger jeg så bare på, reviderer, streger ud og tilføjer i, efterhånden som ønskerne går i opfyldelse eller ændrer sig.

Hvad gør I?

Knus & Kram!

 

English: the things above is my birthday wishes… not all of them are realistic, but still…. it’s wishes

 

20 thoughts on “Fødselsdagsønsker

 1. Jeg køber som regel det jeg ønsker mig og når det så er fødselsdag, er jeg tom for ideer:-) God ide med en note i din telefon…kunne være jeg skulle prøve det 🙂

  • Ha ha – ja det er jo i hvert fald skønt at kunne svare, hvis det sker man bliver spurgt om hvad man ønsker sig 🙂

 2. Haha, jeg forstår heller ikke folk der ikke ønsker sig noget. Det er ALDRIG et problem for mig 🙂 Jeg går faktisk og skriver på min ønskeseddel året rundt. Når jeg falder over noget jeg ønsker mig ryger det på listen eller får et bookmark i browseren.

  Det er bestemt nogle lækre sager du ønsker dig, også selvom nogle af dem måske er urealistiske. Den slags ønsker har vi vist alle sammen. Smykkerne fra Line&Jo kunne også sagtens lande på min ønskeseddel. Og selvfølgelig skønheden fra Stella 😉

  • Det er skønt at have en ‘on going’ ønskeseddel – hvad enten det er på computeren, telefonen eller på papir….. jeg har bare næsten min telefon indbygget i hånden 😉 så det er lettest for mig 😉

  • Ja… Og det er nok én af de ting jeg selv må investere i på et tidspunkt…. hvis jeg ikke får én i fødselsdagsgave 🙂

 3. (Jeg vidste det bare – dagen efter Kongen! Nåmmen du havde jo luftet lidt om det tidligere, så det var jo et spørgsmål om lidt hovedregning, hehe!) Anywayz – jeg tror sagtens jeg kunne kopiere alle dine ønsker (pånær løbesokkerne, som nok desværre ville få lov at ruste op i bunden af min sokkeskuffe). Vi bruger også dén med listen på mobilos, og det er altså vildt genialt; så kan man også hurtigt ekspedere den videre til dem, der er interesserede! For år tilbage havde jeg selv lidt svært ved at finde på ønsker, men i dag kan jeg slet ikke forstå, at jeg har været dér.. synes tværtimod listerne bliver længere hele tiden! 🙂 Spændt på at se, hvad du får! 😉

  • Samme fødselsdagsmåned som Kongen 😉 det forpligter ha ha.

   Godt han også er til ønskelister hele året, for der er kun én ting der er værre end ikke at have nogle ønsker….. og det er at ens mand ingen har….. så skal man jo virkelig på arbejde….. for at finde på noget.
   Heldigvis er min mand også god til ønsker 😉

 4. Det er nogle lækre ønsker LIse 🙂
  Jeg ved faktisk ikke hvad jeg gør, men tror at jeg skriver det ned, når jeg kommer i tanke om et ønske. Ellers kan jeg altid nogle mig noget mega mussel 🙂

  • Ja, det er fordelen ved at samle på noget…. jeg hár hvad jeg skal bruge af service og bestik….. så hvis jeg skal samle på noget må det nok blive de der byg-selv-smykker fx Pandora, By Biehl, Sweet drops osv (det er selvfølgelig en god ide)

 5. Man kan da ALTID ønske sig noget 😀 Jeg forstår heller ikke dem der ikke kan finde på, men omvendt vil jeg også sige, at med årene er mine lister blevet kortere….man har nok en tendens til at købe det man gerne vil have og så efterlader det jo lidt tom plads på linjerne.
  Falabella…JA TAK! 😀

  • Ja – jeg prøver at lade være med at købe det, hvis det er noget der godt kan vente, og dermed ønskes – men rigtigt… meget køber man bare, når man har lyst.
   Ang Falabella – der er vist et klart mønster her…… alle ønsker sig en Falabella 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.