Always like a feather

14.09.2012 af: walkinrunout Kategori: today , , ,

Efteråret er rigtig begyndt at få tag i os og jeg er begyndt at finde støvlerne frem.
Da jeg stadig er dybt forelsket i mine Acne Pistols gør det mig intet.

20120914-064119.jpg
En anden beklædning jeg nyder i efterår og vinter er strømpebukser…. ja virkelig… som barn var de en rædsel, som altid sad forkert og kun var til besvær ved toiletbesøg, men nu er det en fantastisk opfindelse, som gør, at jeg kan bruge kjoler og nederdele hele året.

Hvad er jeres yndlings efterårs beklædning? Noget man sådan rigtig har savnet om sommeren?

20120914-064651.jpg
T-shirten jeg har på er fra Heartmade, som har lavet den for Costume – modellen og materialet er rigtig lækkert og den vil også være at finde i min efterårsgarderobe, dog nok med diverse cardigans eller jakker over.

Knus & Kram!

English: now the Fall is here and i’m able to wear my Acne Pistols again 🙂

24 thoughts on “Always like a feather

 1. Du kan altså bare noget med dine outfits – du ser så godt ud! 😉 Årh jeg smilede fra øre til øre over din beskrivelse af barndommens rædselsfulde strømpebukser; den rammer lige i plet, men i dag har jeg også et noget bedre forhold til dem. 🙂 En skøn ting ved den koldere tid er, at man kan flytte ind i den varme strik igen, både i form af trøjer, kjoler og sokker – det er så hyggeligt! 🙂

  • Åhh tusind tak 🙂
   Jeg er også rigtig glad for strik… og er helt enig i, at det er noget af det bedste, når der er koldt…. jeg venter dig lidt endnu med det helt store skyts (de rigtig varme trøjer)….. vi er jo kun lige begyndt 🙂

  • Åhh ja… så langt er jeg bare ikke nået endnu – jeg håber virkelig, at vi lige kan få bare en uges tid mere med nogenlunde vejr.
   Ellers er cardigans og andre strik også noget jeg er rigtig glad for både efterår, vinter og forår (ha ha og sommere, som den i år) 😉

  • 🙂
   Det er også de fedeste støvler – mine Cypres’s er dog lidt for høje til mig til hverdag…. så de bliver nøje udvalgt, når der er korte ture på programmet 😉

 2. Jeg glæder mig ikke til efteråret. Synes slet ikke at vi har haft nok sommer. Så det måtte gerne have forsat en del tid endnu.
  Men når nu det skal være, så kan jeg godt lide at vi kan finde læderjakkerne og støvletterne frem fra gemmerne 🙂

  • Enig i at vi har haft alt for lidt sommer,
   men hvis bare efteråret ikke kun bliver vådt og blæsende… så kan jeg godt leve med det 🙂
   – og læderjakker ja… har dog brugt min hele sommeren 😉

  • de er også et hit her – dem har jeg dog også brugt hele sommeren….. faktisk har jeg nok brugt en hel del af mit efterårstøj hele sommeren 😉

  • Agree!
   They are a very good buy…. perfect for everything… work, party or just a walk with the dog.
   They are expencive…. but totally worth it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.