Ohh Blake

25.09.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

De er så fine, så lækre og jeg skal have købt mig én…

Den skal sættes sammen med mine læderbukser og strik cardigan… eller mine jeans og en blazer.

 De er fra Blake og kan bl.a. købes her.

Men hvilken én skal jeg vælge? Det er jo måske lid overdrevet, at starte med to!

Kram!

 

English: I want one of these – but help… witch one?

14 thoughts on “Ohh Blake

    • Jeg synes også det er en virkelig fin grå…. nok derfor det er så svært – ellers er jeg nok mest til hvid, når det er print på.

  1. Uhh, dét var vist ulige endetal det dér! Jeg faldt allerførst for den øverste grå, men da jeg allerede har et par grå t-shirts med motiv, ville jeg nok alligevel vælge den øverste hvide. Men det har jo slet ikke noget med din garderobe at gøre, så det kan du nok ikke bruge til så meget alligevel, hehe? Mit umiddelbare indtryk er, at der er mest balance i det øverste motiv, men alt i alt er det en smagssag, for de er alle rigtig fede! Spændt på at se, hvad du vælger! 🙂

    • Uhh ja det er svært… jeg er helt sikker på, at jeg godt kunne bruge både en grå og en hvid….. men så bliver det jo også en god portion penge !!

    • Tænker at det er svært valg, men det er jo mellem gode ting….. det ville jo være langt værrere, hvis det var et negativt valg der skulle gøres 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.