Knit

28.09.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Min hjerne kredser om bløde lækre striktrøjer i efterårets fineste farver….

Jeg må snart få investeret i én…

Ganni – Angora sweater

Aiayu – Ingrid tynd oversize cashlama strik swea

De to ovenfor er ret fine synes jeg… kan i ikke forestille jer den grønne sammen med lædernederdel og støvler og den røde med grå jeans og ankelstøvler?

Efter arbejdet skal jeg til høstfest i yngstesønnens skole – den slags med æblekage, pæretærte osv – og sidst på dagen må jeg nok hellere få gjort noget ved mine egne æbler, der er ved at være plukkeklare.

Gammeldags æblekage…. og friskpresset æblejuice… here I come.

Kram Ladies!

 

English: longing for cosy knit and old fashion appel cakes!

 

16 thoughts on “Knit

 1. Årh, alt det lækre strik.. jeg kunne forestille mig dem begge sat sammen med adskillige ting! 🙂 Er selv på udkig efter en lækker strik, men lur mig, om jeg ikke ender ud med noget gråt, haha! 😉 Og æbler og høstfest.. efteråret er simpelthen så dejligt!

  • Grå er heller ikke dumt… jeg har bare den farve på flere strikcardigans… 🙂
   – høstfarvens var et overflødighedshorn af æblekage, pæretærte, lagkage, boller med marmelade – umm

 2. Jeg synes, at du skal gå efter den nederste. Deres ting er helt geniale, de fnugger hverken som angora, dvs. i hovedet på dig og alle dine omgivelser, eller som cashmere, hvor du jævnligt skal fjerne fnuller ved armene. De føles og ser ud som cashmere, men holder 10 gange bedre og er rigtig gode og varme. Har selv to, den ene er to år gammel og man kan slet ikke se det på den.

  • Tak – skønt med lidt tips… jeg kender godt til angora-problemerne, men jeg drages af blødheden og har netop ikke fået købt mig angorastrik endnu pga fnuller.
   Jeg skal da vist se lidt nærmere på den anden 🙂

 3. Grøn og jeg passer desværre ikke så godt sammen, men jeg er helt bestemt mest til det øverste design.
  Og gammeldags æblekage.. Det er jo så godt og så med is til 🙂

  • Synd at du og grøn ikke rigtig kan fungere 😉 og æblekage med is… det har jeg aldrig prøvet – men det lyder da vildt lækkert …. det skal da testes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.