LEGO Wear

30.09.2012 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret

*** Sponsoreret indlæg***

Sæsonen for varmt overtøj er over os… Jeg har selvfølgelig allerede helt styr på mit eget (ikke forstået på den måde, at garderoben er komplet, men jeg har udset mig, hvad der kan genbruges og hvad der kræver udskiftning og selvfølgelig et par helt urealistiske ønsker).

 

Nu skal det i midlertid ikke omhandle overtøj til mig, men til børn.

Det er helt andre ting der gør sig gældende, når der skal købes vinterjakker og lignende til mine drenge. Listen af krav fra både og dem og mig selv når det kommer til jakker til børn skal forenes…. hvilket ikke altid er let. Mens jeg ser på slidstyrke, pris og generelt look, ser de på “tidshorisont for påtagning/aftagning, comfort og farver (ikke altid samme slags som jeg forestiller mig)

Vi ender dog altid med at blive enige og sådan skal det jo også være…. ellers vil børnene jo ikke have tøjet på.

Den her jakke hedder Justin og er den, min ældste søn gerne vil have. Den er fra LEGO Wear og fås også med blå i stedet for grøn.

Min erfaring med LEGO Wear er rigtig god, det holder simpelthen super godt, selvom der både bliver kuret på numsen, kravlet i træer og smidt rundt med tøjet… (for det bliver der – boys will be boys) Jeg har faktisk tit oplevet, at yngstesønnen kan arve storbrors tøj, når kvaliteten er så god.

 

Begge mine drenge er så store nu, at de ikke længere vil have “flyverdragt” på (jeg har ellers længe prøvet at kalde det skidragt… og derved forlænge denne herlige beklædning) men det er stadig nødvendigt for dem, at have enten termobukser, skibukser eller overtræksbukser på når de leger ude. For vores vedkommende bliver det altid til investering i skibukser… for de er superlette at tage på, de er dejligt varme og så tager vi jo altid på skiferie.

Her et billede af yngstesønnen og manden på børnebakken i Livigno.

Ud over skitøj findes der også et hav af fleecetrøjer soft shell jakker, jakke til børn og regntøj i mange forskellige farver og som kan købes rigtig mange forskellige steder samt på webshops…. og sågar i LEGOland. De kan jo ligeså godt lære kombinationen af hygge og shopping helt fra små.

 

Størrelserne går fra 0 til 12 år… og min erfaring er, at størrelserne rent faktisk svarer til alderen og i hvert fald ikke er til den lille side.

Hvis du gerne vil læse om LEGO Wears overtøj til børn samt tilmelde dig deres nyhedsbrev (med mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr, kan du klikke her.

Hvad synes i, de af jer der har børn, om LEGO Wear… har i samme gode erfaringer som jeg?

 

Yngstesønnen hørte mig spørge storebror, hvilken jakke han helst ville have og proklamerede, at han da også ville vælge en jakke til dette indlæg….

Det er så denne…. se de seje “karatetegn” den har på brystet 🙂

 

Kram!

 

English: The Danish brand LEGO Wear makes a lot of nice clothes for children aged 0 to 12. They have really nice outerwear for both games, school and skiing. 

5 thoughts on “LEGO Wear

  1. Har ingen erfaring med LEGO Wear, men hvis de har samme kvalitetskrav mht. tøjet, som med deres oprindelige produkter, så kan det jo kun være godt! Synes det er nogle lækre, smarte jakker.. og totalt seje “karatetegn”! 😉

    • Kvaliteten er super – både på tøj og klodser – og Ninjago-jakken er rigtig sej og passer da også lige til yngstesønnen der lige er startet til karate 🙂

  2. Jeg er enig 😉
    Hvor gamle er dine drenge nu? For min ældste (13, men lille af højde) er færdig med LEGO wear. Det er for barnligt 😉

    • Mine er 8 og 10 og stadig glade for at lege med LEGO, selvom computerspil også er kommet på banen – men jeg synes faktisk de er godt til at lave tøjet, så det passer til alderen…. masser af figurer på det tøj til de små og noget lidt mere neutralt eller sejt til de store 🙂

  3. Pingback: Lego Wear – summertime….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.