weekend time!

30.09.2012 af: walkinrunout Kategori: today

 

Endnu en weekend med en masse skønne projekter… blandet med afslapning og hygge med min familie.

Lørdag var vi på besøg hos et hold venner som har to piger på samme alder som vores børn. Børnene legede og hyggede sig så godt, at vi stort set ikke hørte dem hele dagen og aftenen. Det gav rig mulighed for os voksne, til rigtig at sludre.

 

I dag står den på lidt arbejde foran computeren, masser af kaffe og senere skal vi sammen med en hel flok skønne mennesker have planlagt et indlæg til brudeparret, som vi skal til bryllup ved på lørdag. Det er altid befriende når der til fester er sjove indslag frem for de sædvanlige sange og taler (ikke at de ikke kan være gode…. der er bare tit så mange).

Bruden har en tøjbutik, så ideoplægget går på, at lave en slags catwalk, hvor vi alle skal præsentere tøj vi har købt hos hende samt at fortælle en lille anekdote fra oplevelser vi har haft sammen. Spændende hvad vi ender ud med.

 

Plejer i også, at lave indslag til fester? sange? taler? for så tager jeg da gerne imod gode ideer 🙂

 Oliver Cramer shirt/Cos Jeans/H&M Shoes/Forrest & Bob Necklace/Scarf

Kan i have en skøn søndag derude!

 

English: cosy outfit for relaxing weekend

6 thoughts on “weekend time!

    • Det kender jeg godt… de to fridage flyver bare afsted…..
      Jeg plejer heller aldrig at nå alt det jeg tror jeg kan, og det kunne jeg så heller ikke denne weekend… men den var go’ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.