Amazing shellac

01.10.2012 af: walkinrunout Kategori: neglelak

20121001-174909.jpg
Nu skal jeg nok lade være med at poste flere indlæg om denne neglelak… der må jo være grænser.

Jeg er dog overordentligt imponeret over hvor godt den holder…. ja, det er den jeg fik på den 8. september… mere end 3 uger siden – er det ikke utroligt?

Der er ikke en eneste skramme i!

20121001-181104.jpg
Jeg har med jævne mellemrum lagt lidt glimmerneglelak nederst på neglen, for jeg har ikke en farve som passede helt præcist med shellakken.

Kram!

English: this shellac is over 3 weeks old – isn’t that amazing?

8 thoughts on “Amazing shellac

  1. Wow, det er altså imponerende! Og rigtig fedt at du har fundet på at lægge lidt glimmerlak – så holder den jo faktisk endnu længere 🙂 Jeg har endnu ikke haft fingrene i en gang Shellac, men det skal altså helt sikkert prøves. Jeg bliver mere og mere overbevist 🙂

    • Jeg synes det er genialt, hvis man fx skal på ferie og ikke gider bruge tiden på lakering og reparation af neglelak 🙂

  2. Jeg er altså også vildt imponeret! Må simpelthen se at få prøvet det shellac snart! 🙂 Havde selv en (almindelig) lakering, som holdt pænt længe henover sommeren, men det indebar også en masse oversmøringer med hhv. lak og overlak, så tilsidst begyndte lagene simpelthen at krakelere, og mine negle var temmelig misfarvede bagefter! Så er det nok alligevel bedre til neglene at nøjes med en omgang shellac! 😉

    • Øh – det med misfarvning havde jeg ikke lige tænkt på – det kan godt være, at jeg hellere snart må få det af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.