Details by groth

02.10.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20121002-155116.jpg
I dag har jeg tidligt fri fra arbejdet og derfor har begge drengene legekammerater med hjem.

Kiks, mælk, Bob-spil og computerne er i fokus sådan en eftermiddag og det er super hyggeligt.

20121002-155529.jpg
Blusen jeg har på er fra By Groth og vel omkring 3-4 år gammel – jeg er vild med de fine detaljer den har på både forstykket og ærmerne.
Den består faktisk af to lag – ét udenpå i fint net med broderi og ét indenunder med de fineste bittesmå kobberpletter på.

20121002-160407.jpg
Den eneste ulempe er, at den skal renses.

Jeg har lidt en tendens til at lade de ting, der skal renses og håndvaskes være mere i skabet, end dem der bare kan vaskes i maskinen (jeg er nok ikke den eneste, der har det sådan)

20121002-160809.jpg
Her skinner solen…. helt underligt, at se den igen – det føles som evigheder siden det var godt vejr – håber det varer ved, for nu er ungerne gået ud i haven.

Kram Ladies!

English: my shirt is from By Groth and an old one – its a darling but its dry clean only….

6 thoughts on “Details by groth

    • Ja det er nemlig det…. man samler sammen, så man ikke bare kommer med en del, og så går der jo noget tid, før man har det renset og klar igen 🙂

  1. Lyder som en hyggelig eftermissag:-) Smuk bluse og du har ret, det er lidt besværligt når noget skal renses og det bliver bare til at man ikke bruger det så meget.

  2. Ih, hvor er den fin med alle de små detaljer! 🙂 Jeg har vist ikke ét stykke tøj, der skal renses; netop fordi jeg ved, at så kommer jeg aldrig i det. Af samme grund prøver jeg ihærdigt at undgå at købe tøj, der skal stryges, men det er altså ikke helt så nemt at komme uden om! 😉

    • Ha ha – nej det kan jeg tænke mig…. jeg synes dog heller ikke jeg har så meget der skal stryges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.