Hot or not

05.10.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Med mit skønne netværk – Ladies circle – var jeg i går til “hot og not-arrangement” …

Det bestod i gennemgang af kropstyper og stilkerner (udfra Tini Owild coachuddannelse) samt efterfølgende shopping og hjælp til gode styles og accessories.

Jeg modtager nyhedsbreve fra Stylewise, Tini Owilds uddannelse, så jeg har selvfølgelig taget testen om hvilken stilkerne jeg er for længe siden. (Stilkerner: klassisk, feminin, rå, boheme, simpel og afslappet) Ja jeg har faktisk gjort det flere gange og det kan godt ændre sig lidt over tid…. eller måske bare efter årstid 🙂

Her i august var jeg 55% Rå, 20% feminin, 10% klassisk og 10% afslappet – ingen overraskelse… og dog… jeg føler mig måske lidt mere klassisk og afslappet, end feminin. Har i prøvet det? og er der noget der overrasker?

Støvlerne er fra LDBK og resten er fra H&M

Hvor underligt det end kan lyde, fik jeg faktisk ikke købt noget…. måske er jeg i den lykkelige situation, at jeg ikke mangler noget eller også ligger det bare i baghovedet, at jeg om en uges tid drager mod Frankrig… og helst skal have alt hvad jeg kan skrabe sammen af håndøre med. (der er jo andet i livet end tøj….. ost, rødvin timiankylling og delikate små chokoladekager)

 

Nu må i alle have en skøn fredag aften – min skal stå på bøffer, rødvin, gang i brændeovnen og hygge med familien.

Kram!

 

English: Yesterday i was at an event with a stylecoach and shopping – but I’m saving up for next week where I’m going to France.

8 thoughts on “Hot or not

  1. Jeg har ikke taget testen (og har faktisk heller ikke hørt om den før), men jeg synes faktisk den rammer meget plet ved dig. Det kunne være jeg skulle prøve den. Jeg er i øvrigt vild med dine bukser på de her billeder 🙂

    • Ja tag og prøv… Det er ikke kun sjovt, men faktisk også med til at man nogle gange besinder sig…. når man finder noget, man tror man ikke kan leve uden – og tak mht bukserne…. nu er mine fra H&M, men lige nu har de faktisk nogle rigtig fine fra Vero Moda til 400kr. (Prøvede dem i går)
      🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.