Autumn Break

12.10.2012 af: walkinrunout Kategori: travel

Oops I’m doing it again…

Holder ferie et sted, hvor der ikke er internetforbindelse.

Jeg har sammen med familien planlagt en tur til Bourgogne, Frankrig.

Vi skal bo i en lille fransk landsby med et hotel, et nedlukket springvand og en mini-bagerbutik, der har åbent to timer om dagen…. til gengæld ligger den utroligt smukt – lidt tilbagetrukket fra alle de smukke vinmarker i området og i en lille dal.

Billedet herunder er fra sidst vi var der… i 2009 – huset vi bor i er det lille grå to-etages hus, der er næsten midt i billedet (det, hvor man ser gavlen og to vinduer – ét i stuen og ét på første sal)

Saint Romain 2009 (sidst vi var der)

Vi skal bare gå en masse ture, besøge smukke steder, drikke god vin og spise lækker Comté.

Til de af jer, der også har efterårsferie… ha’ en rigtig god ferie og til jer andre… ha’ en rigtig god weekend og en god næste uge. Jeg er tilbage om en uges tid…. opladet med energi og fyldt med ost og rødvin 🙂

 

English: I’m having an Autumn break – going to Bourgogne with my family. See you in a week!

 

8 thoughts on “Autumn Break

  1. Nøj, hvor ser det bare lækkert ud! Nu hvor du ikke har internet, læser du sikkert dette når I er hjemme igen, så: Håber det har været en top-dejlig tur! Er kun en bettelillebitte smule misundelig;) Glæder mig til at høre mere om turen!

  2. Mange tak skal i have… det var super lækkert og vi var så heldige, at vejret var rigtig fint=varmt.
    Nu kan jeg vist godt klare mig indtil jul…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.