Two red dots

23.10.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Det er bestemt ikke skidt at have fødselsdag og få masser af lykønskninger, sange, fine tegninger, god mad og gaver, men det er helt sikkert også dejligt, når man pludselig får en forsinket fødselsdagsgave.

20121023-215345.jpg
Det fik jeg i søndags… og hold nu fast…
Min mor, som havde passet vores hund i sidste uge mens vi var i Frankrig, havde være… med hund… på besøg hos min søster – og hun havde givet min mor en gave med, som hun kunne aflevere til mig, da hun var så sød, at komme forbi og aflevere hunden.

Den lidt lettere udgave…. jeg fik et par smukke røde øreringe af min søster.

20121023-215751.jpg
Jeg synes de er super flotte og blev meget glad for dem og de kom selvfølgelig straks på.

De er faktisk lavet, så kuglerne kan udskiftes, hvis man skulle få lyst til en anden farve…. og ja… det kan man jo godt få 🙂

Kram!

English: i got a late birthday present from my sister this sunday – red and silver and i love them allready

12 thoughts on “Two red dots

  1. Hvor er de fine! 🙂 Lige din farve (én af dem!), og så er det jo genialt, at kuglerne kan skiftes ud! Der er da ikke noget så lækkert, som gaver “udenfor sæsonen”.. det skulle da lige være søde søskende! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.