Shooting Stars, Watch out, Gypsy Queen, Camouflage, Musthaves, Wild Temptation & Golden Twilight

27.10.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, neglelak, shop, sponsoreret

***sponsoreret indlæg***

Shooting Stars, Watch out, Gypsy Queen, Camouflage, Musthaves, Wild Temptation & Golden Twilight er temaerne i Føtexs interaktive modekatalog.

Magasinet er bygget op omkring modetøj, sko, neglelak, parfume og accessories såsom bælter, tasker og strømpebukser. Der kan selvfølgelig bladres på normal vis (som man nu bladrer i magasiner på en skærm), men der er også indlagt detaljebilleder, hvor man ved klik, kan se de pågældende varer tæt på. Varer der fås i forskellige farver kan man selv ændre, ligeledes ved at klikke og endelig kan man se film fra photoshoots.

Jeg har selv fravalgt husstandsomdelte reklamer – både fordi jeg synes det er ressourcespild (papir, tryksværte mv) og fordi der bare kom alt, alt for mange. Man får jo netop alt og ikke bare dem, man selv ønsker… og ved man vil købe noget fra. Selvfølgelig virker disse reklamer efter hensigten… mer’ salg… ellers gjorde butikkerne det ikke – og netop derfor er det også en stor fordel kun at se de reklamer jeg interesserer mig for.

Med andre ord… jeg har i rigtig lang tid kun læst kataloger/magasiner/reklamer på computeren… næsten alle har lagt dem digitalt – det er dog langt fra alle, som har gjort det så flot som Føtex. Jeg synes virkelig at det er opsat rigtig fint og stilfuldt….

watch out føtex

Jeg må indrømme, at jeg ikke først tænker på Føtex, Bilka, Kvickly og Brugsen, når jeg står og mangler et par nye bukser eller en ny jakke – men jeg er slet ikke for fin til at købe mit tøj der – det er bare mere impulskøb jeg foretager… når jeg alligevel køber fødevarer (for man skal jo lige lure i tøjafdelingen også). Jeg tror rigtig mange har det sådan, men når jeg tænker over det har jeg faktisk indtil flere af disse impulskøb i skabet, selv efter mange år.

Jeg synes at langt det meste af det tøj der sælges under katagorien modetøj i Føtex er i lækre materialer og god kvalitet og jeg synes de er gode til at fange trenden – deres modeafdeling er i langt højere grad en form for highstreet butik nu, end tidligere.

Jeg skal i hvert fald have kigget lidt nærmere på både neglelak, palliettasker, toppe og blondenederdelen på side 14.

 

Tilbuddene i lige netop dette magasin er gældende fra den 28. oktober til den 10. november.

Er der noget der frister?

Kram!

 

English: Føtex has made at new interactive fashionmagszine – take a look here.

 

Film online

6 thoughts on “Shooting Stars, Watch out, Gypsy Queen, Camouflage, Musthaves, Wild Temptation & Golden Twilight

 1. Jeg synes føtex er rigtig gode til at tage lækre billeder, – hvor virkelighedens kvalitet ikke rigtig svarer til billedets lækre look. Lidt lige som McDonalds reklamer…

  Jeg har tøj fra føtex, købte faktisk lige to par bukser – samme mærke, samme style, samme farve, samme størrelse – alligevel er der 4 centimeters forskel i vidden i benene. <- Det synes faktisk ikke er helt i orden.

  • Nej det er det ikke, man gider jo ikke altid lige prøve alle – og du har ret mht billederne – de er nogle gange flottere end tingene er i virkeligheden. 🙂
   Jeg plejer altid at se godt på materiale og syninger, når jeg køber tøj der…. det gør jeg nu alle steder og så vurdere ud fra det, men det kan jo ikke undgås at man bliver nysgerrig, når varerne præsenteres flot (hvilket selvfølgelig er meningen)
   Håber da du kan få byttet det ene par bukser, så du har to par der passer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.