29.10.2012 Dagens

29.10.2012 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

20121029-212246.jpg
Part Two læderbukser/Oliver Cramer t-shirt/by Malene Birger cardigan og tørklæde/Acne støvler

Når man har en ekstra time til rådighed er mandag morgen slet ikke så værst.
Skønt men en lidt lysere morgen, selvom det kun varer kort.

Min dag har budt på to favoritter… zumba og chili con carne og fordi vi ikke var hjemme i går aften var der en ekstra bonus… Forbrydelsen på harddisken – som vi så har fået set her til aften. Uhh den er spændende…. Følger i med i den?

kram og håber i også fik en god start på ugen.

English: one extra hour due to summertimes end, zumba, chili con carne and Danish tv-show “Forbrydelsen” – it has been a good monday

14 thoughts on “29.10.2012 Dagens

  1. Hvor er de superskønne, de læderbukser! 🙂 Mht. chili con carne, så er det også en af mine helt store favoritter; det er en af de få retter, hvor jeg giver mig selv lov til at tage to portioner, og så skal jeg endda stadig styre mig! Og kan man så lige få et godt glas rødvin til, er der jo nærmest ikke et øje tørt! 😉

    • Kender det…
      Tog faktisk to store portioner i går… ca. en halv time inden zumba – det kan ikke anbefales, for det var vildt hårdt at træne, men for sulan det smager godt…. og det allerbedste er, at der er leftovers i dag (=endnu stærkere og mere kraftfuld chili con carne)
      Yeahh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.