Oliz by Hillerup

30.10.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish, sponsoreret

***Sponsoreret indlæg***

Vi er I-people i vores hjem…. Ipod, Iphone, Ipad, Imac og for at det ikke skal være løgn kigger vi lidt på Ipad-mini også (findes der mere I-stuff?). Det betyder, at drengene er vokset op med en opfattelse af, at det er det, man skal ha’ og det er så også helt fint… vi lader nemlig diverse I-ting gå i arv…

 

Ældstesønnen har således arvet min gamle Iphone, da jeg fik ny og Yngstesønnen fik mandens…

De synes dog vores lidt kedelige covers (læs: stilrene, smukke eksklusive, sorte covers) skal smides ud og så skal de selv vælge nye, personlige covers…

miss-kiddy oliz by hillerup

miss-kiddy oliz by hillerup

Yngstesønnen vil gerne have dette iPhone cover – og jeg kan godt forstå ham… lille miss Kiddy er da virkelig sød – selv om jeg selv nok havde valgt Camma Ko i grøn.

Coveret er i ægte læder – det er håndlavet og fra Otiz by Hillerup. Skaberen hedder Majbritt Hillerup og hun fik ideen til produktion af bl.a. Iphonecovers fra en børnetegning, som hendes ældste datter har tegnet.

 

Det første hun lavede var nøgleringe, men nu er sortimentet på hjemmesiden ret omfattende – Der er bl.a. dørstoppere, puder, sækkestole og tasker – alle med et lille Otiz-dyr på. De er virkelig søde og finurlige og så har dyrene navne som fx. Jolly Elefant, Frøen Loui, Molly Moose, Luffegås og Little Prinz.

 

Jeg kunne godt selv tænke mig en Computer taske til min mac…. og det skulle være denne her:

macbook-etui otiz by hillerup

macbook-etui otiz by hillerup

Den er i ægte læder og super fin i farvesammensætningen, men jeg kunne også sagtens falde for nogle af hendes andre tasker, som I kan se her. Den med koen er altså super fin (jeg ved ikke lige hvorfor det netop er koen der tiltaler mig)

 

Jeg kan godt li’ ideen om, at alt er håndlavet og ikke masseproduceret, hvilket jo selvfølgelig afspejles af prisen – men alene det faktum, at man har mulighed for at henvende sig til Majbritt selv, hvis man har specielle ønsker til farver eller bare har en idé man godt kunne tænke sig, at få ført ud i livet gør, det jo helt unikt.

Kan I lide Otiz-universet? og var der noget derfra I godt kunne tænke jer?

 

Kram fra pigen Lise (Otiz-univers-navn)

 

English: Otiz by Hillerup is a shop with Iphonecovers, bags and a lot of other stuff.

 

16 thoughts on “Oliz by Hillerup

 1. Ej hvor er det nogle super fede produkter 🙂 Har også selv kun det “stil-rene” Iphone cover – men kunne være fedt med et med lidt mere personlighed.

  • Ha ha – ja det kunne jeg faktisk godt forestille mig – så skulle det da lige være en selvdesignet zebra 😉

 2. Har lige tjekket siden ud, og der er godt nok mange fine, sjove ting. Mit univers er ikke I-præget, men ellers ville jeg nok have svært ved at vælge, hvilket cover, jeg bedst kunne lide; synes de alle sammen er rigtigt nuttede (måske pånær uglerne, men det er mest fordi de ugler bare er allevegne, efterhånden). Kan også vildt godt lide den sorte pynteelefant, og hvem ka’ ikke bruge.. en elefant i hjemmet?! 😉

  • Uhh ja – og sjovt du siger det med uglerne… der er bare visse dyretyper, der altid er samleobjekter… ugler, elefanter og køer.
   Jeg er ikke selv til noget bestemt dyr, men hvis jeg var…. var det elefanter 🙂

 3. Åh, jeg kan nikke genkendende til det med THE I-people…vi er selv skyld i, når ønskesedler tæller netop alle de ‘i”er, du nævner. Mini iPad’en kan jeg dog ikke se idéen i – hvis man har smartphone og en iPad, hvorfor så have noget midt i mellem eller?

  • Jeg tænker lidt det samme, men må med skam meddele, at jeg faktisk tænkte præcis det samme… før min første iPhone og før min første iPad (godt man er gift med en virkelig i-freak…. så ved bedst)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.