Laura – The Last Conspiracy

06.11.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Laura fra The Last Conspiracy er en højhælede støvle med flettet læder og indbygget plateau….

Jeg prøvede den hos Støy Munkholm i Århus… og her er virkelig tale om et par støvler der kan det hele…. de er bløde som smør, utroligt smukke og så føles det som at have futter på (ok… ikke helt, men jeg kunne gå rundt i dem… uden at bemærke hælen – andet end i det smukke spejlbillede)

Prisen er på 2100kr, som jeg desværre ikke lige har til støvler nu, men hermed er I introduceret til første punkt på min ønskeseddel.

Er de ikke flotte?

 

Kram!

 

English: Laura from the last conspiracy is my new fave boots – do you like?

21 thoughts on “Laura – The Last Conspiracy

 1. Avs, hvor er de fine!! Men prisen er godt nok også i den høje ende. Det er ikke lige sådan et par man investerer i så tæt på jul.

  Men jeg håber julemanden tænker på dig:-)

 2. Generelt er jeg imod høje hæle, men derfor kan jeg sagtens set det skulpturelt flotte i en sko/støvle med hæl, og jo – Laura er flot. Og hun bliver bestemt ikke mindre flot af det flettede læder – der er bare et eller andet superlækkert over det, synes jeg. 🙂

  • Det er nemlig det… det flettede ser så super flot ud 🙂
   Jeg elsker at se på høje hæle, men er ikke så god til dem til hverdag – disse var dog som en drøm at gå i – men med 2cm plateau inde i støvlen…. er de jo i virkeligheden heller ikke så høje 🙂

  • Nemlig!
   Det ultimative krav til hæle for mig er, at jeg vil turde gå ned ad en trappe uden at holde ved….. hvis ikke… er de for høje (og det er der mange smukke sko og støvler, der er)
   Holder dog helst ved 🙂

   • Det var så lidt. Da jeg var der i eftermiddags havde de i hvert fald én 37 og måske også 40 og 41 (men det er jeg ikke helt sikker på). Jeg har selv købt en 37, som jeg dog returnerer igen – de er super skønne, men desværre lidt for høje til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.