Zumba # Chocolate

07.11.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Her i eftermiddag var jeg på besøg i en SFO, hvor én af mine veninder arbejder – jeg var der for at lave zumba med alle børnene… og hold da op hvor var det bare sjovt – pigerne var ellevilde og drengene var først lidt reserverede, men de gik alligevel rigtig til den, da de fandt ud af, at det jo i grunden var rigtig sjovt.

Jeg havde selvfølgelig ændret lidt på koreografien i forhold til det jeg plejer at undervise i, men de var faktisk rigtig gode… og glade for at danse.

20121107-195052.jpg
- og se bare hvilke skønne sager jeg fik efter timen af dem….
Det er vist godt, at der blev brændt lidt kalorier af :)

Kram til jer!

English: today i thought zumba to a lot of kids – and they gave me chocolate in return

8 thoughts on “Zumba # Chocolate

  1. Hvor var det da bare en helt vildt god idé, og fedt at du også endte med at få drengene med :)
    Chokoladen er af den slags, som lige passer mine smagsløg – lyder også til det passer dine ;) Den må stå på weekendhygge? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email