Sephora

10.11.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Det blev et sent check-in i dag!
Jeg vil lige slå et slag for verdens måske ikke bedste neglelakfjerner, men i hvert fald verdens hurtigste – den er genial.

20121110-002947.jpg
Jeg købte den faktisk på vores efterårsferie i Frankrig og er helt klart stor fan. Det er så nemt 🙂
Jeg vil dog anbefale at man har to… én til lyse lakker og én til mørke, da den godt kan tage lidt farve.

Kender i den?

kram til jer og ha’ en skøn weekend.

English: bought this nailpolish remover in France – it’s very good

12 thoughts on “Sephora

  1. Jeg fik den i fødselsdagsgave af en veninde i sommers, men jeg må indrømme at jeg endnu ikke har prøvet den af.
    Jeg er så glad for matas neglelakfjernere. Men jeg kunne godt forestille mig, at det er smart med en til mørke og en til lyse lakker 🙂

  2. Jeg skal have den prøvet for lige at teste hvordan den virker kontra dem jeg køber i Spanien. Den er nemlig noget dyrere, til gengæld er jeg snart løbet tør for de spanske og det ER altså bare den smarteste måde at fjerne lak på 🙂

  3. Jeg har kun hørt gode ting om den rundt omkring i blogland, men jeg har desværre ikke selv prøvet den. Jeg bor alt for langt væk fra Sephora, desværre. Men den skal helt klart testet når jeg engang kommer til KBH eller i nærheden af en Sephora i udlandet. Eller hvis de engang åbner i Århus 🙂

    • Det kan jeg jo selvfølgelig godt forstå – denne er min første, så jeg er lidt spændt på, at se hvor længe den holder 🙂
      Men nemt er det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.