Swedish colours

11.11.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20121111-005525.jpg
Et outfitbillede med grill i baggrunden – ret afslørende… vi har bare ikke lige fået pakket den sammen for vinteren endnu… men man kan jo aldrig vide om der lige pludselig bliver fantastisk vejr igen….
Jeg testede lige en ny farvekombination af i dag… gul og blå – ikke noget jeg bruger meget sammen, men jeg blev inspireret af den lille fine Heartmade-mobilpung som jeg fik, da jeg bestilte abonnement på Cover.

20121111-010057.jpg
Og for at der så ikke skulle gå farvelade i den, havde jeg tilført det sædvanlige grå og sorte 🙂 man er vel … safety Girl.

Kram!

English: wearing blue and yellow together today – and i like it

6 thoughts on “Swedish colours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.