Onslow – up to date

15.11.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Når man siger netundertrøje tænker jeg straks på Onslow fra komedieserien “fint skal det være”… og det til trods, at jeg ikke engang er sikker på, at det rent faktisk var netundertrøjer han havde på – han er bare personificeringen af den type mennesker, som går med netundertrøje.

 

Nu er jeg imidlertid selv blevet lidt lun på en af slagsen… i en lidt mere fashion-udgave…. eller i hvert fald ikke suppleret med øl og brovtent sprog.

Tan top B fra Munthe Plus Simonsen

Jeg synes den kunne være så lækker under en strik, men så det nederste lige titter ud – og nu er det godt nok fra AWkollektionen, men den vil da også være for lækker til foråret og sommeren med en kort nederdel eller cowboyshorts til…. drømme, drømme!

 

Min net-fascination er dog ikke færdig her – for en vis Hr. Wang har også lavet en virkelig lækker strik med neteffekt på ærmerne…

Magnified Fishnet Turtleneck

Den er i Merinould og jeg tror ikke, jeg vil få problemer med at holde varmen, selvom der er neteffekt i ærmerne… Den er lidt pebret, men det er jo snart jul og der skal jo være ønsker for enhver pengepung – ha ha

Synes I om neteffekt ?

– og har i set andre items med net, så del endelig.

 Kram!

 

English: Right now i’m very fond of fishnet details – not the Onslow way… but the Alexander Wang way 🙂

12 thoughts on “Onslow – up to date

  1. Jeg er PJATTET med neteffekt og har været det siden Isabel Marant viste det på catwalken for en EVIGHED siden. Har selv en hvid tanktop i net fra H&M, og jeg ærgrer mig faktisk lidt over, at jeg ikke købte den i sort også…

    Så jeg følger med her og håber også på tips 😉

    Mvh
    Mette

  2. Åh Wang-sagen… Den er godt nok virkelig pæn! Er begejstret for din julegaveopitimisme – jeg tror, jeg kaster den der “der skal være noget for enhver pengepung” i hovedet på min kæreste – mon han fanger hintet…;-)

    • Hvis han er smart nok… så gør han … nå ja… og rig nok ha ha (men man kan jo gå sammen om gaverne… hint hint)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.