All i want for Christmas…….Magasin

17.11.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

*** Sponsoreret ***

Selvom vi kun er midt i november er jeg så småt begyndt at se på ønsker til jul – både hvad jeg selv ønsker mig, men også på, hvad jeg skal købe til min familie og venner.

Jeg planlægger faktisk altid i rimeligt god tid, hvad jeg skal give af gaver og langt de fleste år får jeg også købt dem i god tid, men jeg er aldrig én af dem der er færdige med alle køb en uge eller 14 dage før jul… nej snarere er jeg lige ude efter de sidste ting få timer før butikkerne lukker.

Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen, at jeg køber ret meget på nettet – der i blandt også mine julegaver… og her er det jo nødvendigt, at være i nogenlunde god tid – så jeg har allerede været på jagt efter ting til både drengene, manden, forældrene, søskende og venner.

Jeg inspireres rigtig meget af især Stormagasinernes juleudsmykning og deres store reklamemagasiner (som jeg jo selv må ind og hente… da jeg har frameldt reklamer) men ellers er mit forhold til juleshopping lidt ambivalent – jeg elsker at gå rundt og se på de smukke juleudstillinger, men jeg hader, at der altid er så mange mennesker lige op til jul… så i år VIL jeg være i god tid…. 🙂

Julen er startet i både Magasin og på Magasins webshop og de har rigtig mange gode tilbud på dametøj, herretøj, design til både stuen og køkkenet og meget mere, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med juleshopping’en. Jeg var på en lille pre-jule-kigge-tur i Århus i sidste uge og sammen med mine veninder fik jeg en skøn kop kaffe og lidt chokolade i Magasin, mens vi sad/gik og kiggede på ting der skulle tilføjes til vores ønskesedler.

Jeg har også kigget på Magasins hjemmeside – både fordi de har rigtig god service og billig fragt, men også fordi min familie og venner er spredt geografisk … nogle i Jylland, nogle på Sjælland og nogle på Fyn og det er derfor vigtigt for mig, at der er mulighed for at bytte gaver, som man måske har fået flere af… og så har de altså bare….næsten alt! Det er muligt at bytte til noget helt andet – fx. tøj til gryder, eller sko til makeup… og så er man fri for at skulle gå og gemme bon’er.

Jeg har lige nu mest fokus på de mange skønhedsprodukter på hjemmesiden, f.eks. biotherm, og jeg har udset mig et par cremer til én af mine veninder (jeg siger ikke hvilken… det er jo trods alt julegaver)

Til mig selv, til min egen ønskeseddel … for det må man jo ikke glemme, har jeg noteret lidt lækkerier fra MAC – bl.a.  ønsker jeg mig de smukke Glamour Daze Extra Dimension Eye Shadows i sølv og koksgrå.

Både blandt familie og venner udveksler vi ikke de vildt store gaver…. og så er makeup og skønhedsprodukter bare så gode ting at ønske sig…. samt give væk… for det er små luksus-ting, som er forholdsvis økonomisk begrænset, men stadig med lidt lækker-luksus over sig.

Er I begyndt at tænke på julegaver? og er I, i god tid hvad angår julegavekøbene eller er det last minute shopping?

Kram!

 

English: Christmas shopping is here…. I’m looking for beautystuff at Magasins Webshop

 

 

12 thoughts on “All i want for Christmas…….Magasin

 1. Jeg plejer vanligvis at være i rigtig god tid når det gælder julegaver, er nærmest færdig på det her tidspunkt, men i år er jeg ikke startet endnu…men nu er det vidst ved at være på tide 🙂

 2. Jeg gik lige forbi Magasin i Århus torsdag aften, og der var simpelthen så flot! Der kom jeg lige lidt mere i julestemning, selvom jeg ellers synes det er lidt for tidligt. Jeg elsker virkelig Magasin – de har så mange lækre sager og jeg kan sagtens vandre rundt derinde i flere timer. Faktisk ønsker jeg mig også altid gavekort dertil 🙂

  Jeg er ikke kommet igang med julegaverne endnu, men er så småt gået igang med at skrive min egen ønskeseddel. Alle julekatalogerne der er kommet med posten ligger i en stor bunke, og venter på at blive kigget igennem. Satser lidt på at det skal være i eftermiddag 🙂

  • Ja jeg får jo ikke reklamer – og normalt er jeg ret tilfreds med det… men lige her i juletiden… er jeg så ude for at samle dem sammen – for de er vildt fine 🙂

   Jeg er også meget glad for Magasin… og ikke nok med at der altid er så flot pyntet, så har de nemlig så vildt mange ting, både til inspiration, til ønsker og til gaver.

  • Ha ha – det har jeg også overvejet…. der er jo ret lang tid til jul… Og det kan jo både blive udsolgt eller man kan risikere, at man ikke får det i gave 🙂

 3. Jeg er begyndt en lille smule = to gaver indkøbt. Jeg plejer at være i ok tid, men normalt ender jeg med at købe ekstragaver i sidste øjeblik også 😀 Skråplan!

 4. Jeg er slet ikke kommet dertil endnu. Synes at tiden går så stærkt!
  Men Magasin kunne jeg sagtens forstille mig at nogle af gaverne bliver købt i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.