Læger uden grænser

21.11.2012 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, today

[goviral]

Da jeg så denne video med indhold for Læger uden grænser kom jeg i tanke om min sejeste norske veninde, Vivi.

Grunden er, at hun stort set hver gang der “kører” en kampagne på facebook ….hvor man kan “synes godt om” et projekt der hjælper folk i nød… gør et stort stykke arbejde for, at finde frem til kontonummeret på organisationen der står bag… og poste det sammen med indlægget på Facebook…. for hvad nytter en masse “likes” på Facebook egentlig?

Jeg er godt klar over, at opmærksomhed på problemet er første skridt, men det skal selv sagt følges op af andet skridt, hvis der skal ændres noget.

Her tager min veninde det andet skridt og en organisation som Læger uden grænser det tredje. Læger uden Grænser, er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden og de har brug for midler til, at udføre dette prisværdige arbejde.

Jeg har selv arbejdet i Afrika, nærmere betegnet Namibia, for længe siden (lige efter Apartheit var ophørt i Sydafrika og de havde trukket deres besættelse af Namibia tilbage). Det er helt vildt hvad man kan gøre for forholdsvis små midler i sådanne nødlidende områder – jeg arbejde ikke som læge eller sygeplejerske, men med hjælp til opbygning af infrastruktur og demokrati, som jeg udemærket ved er et skridt længere fremme end deciderede nødlidende…. men det er stadig vigtigt.

Derfor…. se filmen og tænk lige over, at lidt…. kan gøre virkeligt meget.

Man kan støtte Læger uden grænser her.

Kram!

 

English: video for medecins sans Frontieres.. working in distressed areas

6 thoughts on “Læger uden grænser

    • Åhh – har lige checket – den skulle være god nok, men jeg var også ude for, at jeg ikke kunne se den på min pc med Explorer …. det virkede så da jeg opdaterede til ny version 🙂

    • Tak søde…. man kan jo selvfølgelig ikke støtte alt, men hellere støt lidt med rigtige penge, end alt med ‘likes’ 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.