Friday Roses

23.11.2012 af: walkinrunout Kategori: today

 

Produktionen af julebuketter blev skudt i gang i dag…. og ja – det er lidt tidligt, men buketten jeg lavede, er til at have stående på arbejdet…. og der har jeg planer om, at holde ferie fra, allerede om 28 dage.

Jeg laver dem med mørke røde roser, for de bliver ved med at være rigtig smukke selvom de tørrer ind.

julebuket

Aftenen er gået med lidt arbejde og hygge med drengene, da manden er til julefrokost med sit arbejde. I morgen skal vi have lagt nyt tag på vores garage…. og vi har faktisk planlagt at gøre det selv (ret stort … for to akademikere… som ikke just er gør-det-selv-folk)

Håber I alle har nydt/nyder jeres fredag aften.

 

Kram!

 

English: first christmas bouquet this year

 

 

10 thoughts on “Friday Roses

    • Åhh tak :)
      Jeg kan ellers forestille mig, at det er svært at komme i julestemning, når der er så varmt ;)
      Skal i holde jul dernede?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email