Keeping warm

25.11.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, tips & tricks

Når vejret udenfor bliver koldere og koldere begynder jeg, at finde mine pulsvarmere frem… De fleste af dem jeg har, har jeg selv strikket, men i sidste uge spottede jeg nogle rigtig fine nogle i Kvickly.

 

De er fra en kollektion, som Christiane Schaumburg-Müller har lavet… og egentlig er det benvarmere. Jeg var imidlertid med på bølgen dengang i slut firserne, hvor benvarmere var ret populære….. og jeg er ikke klar til at gå den vej igen… endnu. Derfor bliver de hos mig brugt som pulsvarmere.

benvarmere kvickly

De er, som I kan se, med lækker blød angora i – så varmen er der bestemt ikke noget galt med. De er ganske rimelige i pris og jeg ville nok ikke kunne lave dem billigere selv – hvis jeg overhovedet ville give mig i kast med at strikke noget på så små pinde, som jeg kan se, at der er brugt her.

sort rosa outfit

Oliver Cramer T-shirt/Rosemunde Cardigan/Sandwich bælte/Vero Moda jeans/Kvickly “pulsvarmere”

Er jeg skør? eller kunne i også finde på at bruge benvarmere på armene?

 

Kram og god søndag aften…. med sidste afsnit af forbrydelsen – uhhhhh

 

English: Bought these leg warmers – but using them for my arms 🙂

 

 

 

12 thoughts on “Keeping warm

    • Ja – i dette tilfælde er det jo lidt samme princip…. og da jeg så dem, troede jeg faktisk også, at det var pulsvarmere… indtil jeg læste på ‘pakken’.
      😉 Vi nupper pasta med kødboller… OG selvfølgelig Forbrydelsen

  1. Jeg har faktisk noget ala benvarmere til armene, Det er helt det samme, jeg har bare plads til min tommelfinger. Det er super smart og så varmer det op af armen – jeg er fan 🙂

    • Smart – der er så ikke tommelfingerhul i disse… selvfølgelig, men i dem jeg selv har lavet, har jeg også lavet hul til tomlen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.