Yoko ono fashion for men 1969-2012…..

28.11.2012 af: walkinrunout Kategori: shopping, smile

Hos Opening Ceremony faldt jeg over nogle helt fantastiske, skøre, vidunderlige og mærkelige designs…

Jeg har ikke helt gjort op med mig selv, hvad jeg skal mene om dem…. på en måde er det jo vildt genialt og på en anden…. bare alt, alt for mærkeligt.

Det er i hvert fald ikke noget jeg skal prøve at give min mand i julegave i år.

Kollektionen er et samarbejde mellem Yoko Ono og Opening Ceremony baseret på en bog med håndtegnede illustrationer, som Yoko presenterede for John Lennon til deres bryllyp. Nu, 43 år senere, har Opening Ceremony og Yoko Ono så bragt skitserne til live.

Hvis I synes de er lidt sjove skal i næsten lige gå ind på Opening Ceremonys webside og se den lille reklamefilm….

Er det vildt? Jeg tror i hvert fald, at  jeg vil have svært ved at lade være med at grine lidt, hvis jeg så nogle på gaden i cut-out-bukserne eller trøjen med bryster….. Blazeren synes jeg faktisk er ret fed, men vel også lidt ordinær sammenlignet med de andre items.

Kram!

 

English: Yoko Ono and Opening Ceremony has brought some of Yokos old hand-drawn illustrations to live

8 thoughts on “Yoko ono fashion for men 1969-2012…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.