All i want for Christmas…

05.12.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Så er jeg også endelig blevet færdig med min ønskeseddel her til jul.

I min familie har vi fastsat et gave budget, så vi alle kan være med og derfor er alle de store, dyre ønsker, som jeg selvfølgelig også har, ikke med her…. og mange af dém er vel egentlig også bare drømme.

 

Er der noget af det jeg ønsker mig, som I kan bruge?

 

Kram søde læsere og ha en skøn onsdag!

 

English: this is my Christmas wishes… do you like?

32 thoughts on “All i want for Christmas…

  • Ohh ja… håber virkelig på neglelakken – har ønsket mig den rigtig længe…. den er bare tit udsolgt 🙂

 1. Jeg er meget vild med shampoo serien! – Har du prøvet den før? Jeg fik shampooen i fødselsdagsgave, og suk den er ved at være tom, så den står på min wish list til julen 🙂 Vi har også et budget i min familie, det tror jeg er meget normalt 🙂

 2. Rigtig gode ønsker, 2ND Day t-shirten er helt klart værd at ønske sig, den har bare en super pasform. Vasen er rigtig smuk og den Chanel lak er en af de farver jeg også rigtig godt kunne tænke mig 🙂

  • 🙂 jeg har også to orkidépotter, men jeg har faktisk ret mange orkidéer 😉
   – og åhh du er heldig, at du allerede har rouge noir 🙂

 3. Årh ja… Jeg kunne virkelig godt tænkte mig den chanel neglelak du også ønsker dig ^_^” Den ser virkelig lækker ud i farven! Men jeg har desværre nok mere brug for praktiske ting ^_^” Sådan til hjemmet og sådan noget XD

  Simone
  Microcut.dk

  • Så vil jeg håbe for dig, at du får alt du ønsker dig….. og så lige en neglelak også 🙂 for du har helt ret…. den er rigtig fin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.