freshing up the walls # tapethuset.dk

08.12.2012 af: walkinrunout Kategori: kreativitet, sponsoreret

Jeg bor i et gammelt hus – ja faktisk fra 1938… og ud over, at der selvfølgelig er en masse vedligeholdelse på sådan et hus… så er der altså også bare en masse charme.

Lige nu har vi overmalet det tapet, der var i huset, da vi flyttede ind, hvidt… i hvert fald i de fleste rum, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lidt anderledes på væggene – ikke nødvendigvis en masse farver, men noget mønster… og bare på nogle af væggene.

Jeg har fundet en masse tapeter som jeg godt kunne tænke mig på tapethuset.dk. Der er både tapet i baner, tapet i store stykker, wallstickers og fototapet – og især de sidste synes jeg er vildt flotte. Mine favoritter er dem med blomster på sort baggrund… jeg ved ikke hvorfor, men de er bare så klare og smukke i farverne…. som fx. dette:

Jeg er desværre bare lidt i tvivl om hvorvidt de vil passe til vores lille bungalow, som har forholdsvis små rum. Jeg tror dog jeg skal prøve…

På yngstesønnens værelse kunne jeg godt tænke mig at opsætte en smukt verdenskort, han er nemlig meget interesseret i byer og lande og i soveværelset kunne jeg godt tænke mig at væggen, som sengen står op ad, er i sort/hvid – som dette… jeg vil dog lade de andre vægge være hvide i stedet for sorte.

Der findes godt nok mange forskellige mønstre, former og farver… hvilket tapet er jeres favorit?

Hvis i vil se mere kan man enten besøge Tapethusets kælder, som ligger i Århus – her er ca. 300 forskellige tapetbøger eller se på deres hjemmeside.

Kram!

 

English: I like to make some changes in my house…. with colours and pattern.

 

9 thoughts on “freshing up the walls # tapethuset.dk

  1. Jeg kunne også godt tænke mig en væg med lidt moderne tapet eller bare en anden farve. Men her er simpelthen så småt, at det kun vil gøre det hele mindre og mere kompakt 🙂 Men er der plads er det en fed idé 🙂

    • Lidt det samme her – vores hus har forholdsvis små rum, så jeg vil holde mig til én væg eller bare en halv 😉

  2. Hvor er det super flot det sidste tapet – det tror jeg sagtens at et lille rum ville kunne bære (ihvertfald så længe de andre vægge er hvide 🙂

    • Kender det, men tror også det spiller ind hvilke møbler man har…. og er der mange møbler, kan det jo godt se lidt sammenpresset ud 🙂

  3. WOW, hvor er det bare helt utroligt flot det første!! 🙂 Tror bare godt, at det kunne gå hen og blive meget “dominerende” i rummet, så jeg er ikke sikker på, at jeg selv kunne finde på at købe det.. Synes dog at det er utroligt flot!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.