On the inside

11.12.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

I lørdags prøvede jeg nogle af Marlie Dekkers lækre Bh’er og OMG… det er jo ikke løgn – de både ser ud og sidder som en drøm. (og nej billederne er ikke taget i prøverummet…(desværre) men hugget fra Marlie Dekkers egen hjemmeside)

Mine favoritter er faktisk fra basiskollektionen (og I har sikkert set dem før), men jeg synes de er så smukke og enkle, at de godt kan vises her også. De kan fås i et væld af farver, men jeg vil gerne have én i sort …til en start…

– og skulle det ske, at jeg skal investere i flere kunne det da være fedt at få en farvet til at have under en let sommer-t-shirt…. og der er jo ikke længe til, at vi skal have den slags på igen…NOT (men så er der jo tid til at spare op) de er nemlig ikke helt billige… 749 kr. er udsalgsprisen.

Jeg har dog set, at man på fx. Shopbop.com kan få tidligere farver til ca. halv pris – men husk, at her kommer der told oveni.

Disse to er mine favoritter – mest fordi, det var dem som sat pænest på mig.

triangle black wired padded push up bra 

 

dame de paris black wired padded push up bra

Kender I dem?  Har i én eller flere måske?  er drømmer og ønsker i lige som jeg?

Kram til jer!

 

English: Tried these bras last saturday… and they are sa lovely as everybody says… do you like?

14 thoughts on “On the inside

  • Ja – lige præcis, men kun dem med kort forstykke (stoffet mellem brysterne) dem med stort stykke var lidt for store i skålen…. men nu har jeg altså også fået to børn 😉

 1. De er FANTASTISK smukke…jeg ville også gerne have en, men har ikke fået dem prøvet endnu og tør ikke købe undertøj online uden at have prøvet 🙂

  • Jeg heller ikke – det var også derfor, at de lige skulle prøves – så man kan skrive sin ønskeseddel helt præcist 😉

 2. Jeg er fan af den på sidste billede. Den er bare smuk. Ville ikke genere mig, hvis den lå under juletræet – bare det ikke er min far der har været inde og købe den – hihi 🙂

  • Ja – de er ret dyre, men på noget undertøj synes jeg faktisk at pris og kvalitet hænger godt sammen – fx. er Marie Jo også i den prisklasse og der har jeg undertøj fra som næsten ser ud som om det lige er købt…. selvom det er 5-6 år gammelt – og jeg vasker dem endda i vaskemaskinen…. på håndvask program 🙂
   – og disse MDs sidder bare helt fantastisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.