Forrest & Bob

13.12.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish, tips & tricks

Forrest & Bob laver nogle helt igennem lækre t-shirts, tanks og trøjer i det blødeste lækre modal. Jeg har både tanks, en cardigan samt flere smykker fra mærket… så da jeg fik en mail om, at der nu fra i dag og en uge frem holdes juleudsalg, blev jeg rigtig glad…. det skal jeg bare besøge.

Denne tank er udsolgt på deres webshop, men jeg håber at de måske har nogle med til udsalget….. jeg kan sagtens leve med andre farver end sort…

Denne bluse vil jeg også rigtig gerne have fat i ….

Udsalget er fra kl. 10.00 – 20.00 og afholdes i Sankt Peders Stræde 45, Kbh. ses vi måske?

 

Kram!

 

 

English: Forrest & Bob is having a Christmas Sale i Copenhagen, Sankt Peders Stræde 45.

10 thoughts on “Forrest & Bob

    • Ja øv… jeg fatter faktisk heller ikke at de ikke bare bruger hjemmesiderne til den slags…. de når ud til mange flere og de skal jo ikke have ekspedienter på arbejdet… men der er nok en grung, jeg bare ikke kan få øje på.
      Jeg bor heller ikke i København, men er der ofte…. så jeg checker altid lige hvad der sker… når man nu er der alligevel 🙂

    • ja ikke – man kan jo tage et hurtigt check…. og jeg tænker, at de da må have en del med, når de ligefrem planlægger at holde åbent i en hel uge 🙂

    • Det er altså heller ikke alle jeg kan bruge… de helt stramme giver lidt samme facon, som den der slags pølsehunde… kender du dem? men i str. L el. XL så går det… jeg synes også at i hvert fald den cardigan jeg har med smalle ærmer giver sig, når man har den på 🙂

  1. Håber du har fundet noget godt. Sidste år fik jeg 3 uld bluser og et par solbriller for 150kr. i alt. Men en af trøjerne er gået lidt i stykker efter vask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.