Waiting for the sun… with Firmoo sunglasses

13.12.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, tips & tricks

For en måneds tid siden blev jeg kontaktet af Firmoo, en online brilleshop med et enormt udvalg af briller og solbriller – de tilbød mig et par gratis briller eller solbriller. Nu bruger jeg ikke briller, så jeg gik på udkig på deres hjemmeside efter et par solbriller.

Jeg valgte et par solbriller i koksgrå og med glas, der er mørkere foroven og lysere for neden – modellen er den type, som jeg selv synes klæder mig bedst… men på siden kan man faktisk oploade et billede af sig selv og “prøve dem på”.

Jeg overvejede at prøve et par “rigtige briller”, men med klart glas… for briller er mere og mere blevet en cool accessories, som selv folk med udemærket syn, og som egentlig ikke behøver briller, bruger.

Der er selvfølgelig sket en vældig udvikling af briller gennem årene…  samtidig med, at der er kommet en hel del flere typer på markedet – så nu er det ikke kun en nødvendighed at bruge briller, men også en måde at skabe sig en stil eller ændre sin stil på. På en hurtig og nem måde kan man skabe cool looks, sexede looks, vintage looks, moderne looks eller nørdede looks.

Jeg besluttede mig dog for solbriller, da jeg faktisk manglede et par til at have liggende i bilen… og så tror jeg bare jeg vil få brugt et par almindelige briller for lidt.

Solbrillerne jeg valgte er i plastik og metal. De er super lette og man mærker næsten ikke man har dem på. De virker super lækre i kvaliteten og sammen med dem fik jeg et fint pink brilleetui, en lyserød pudseklud samt værktøj til at stramme skruerne med, samt ekstra skruer… Det synes jeg er genialt, for af én eller anden grund arbejder de små skruer sig altid ud… og når man taber dem.. er de næsten umulige at finde igen.

Rigtig girly…. og måske også lidt for meget, men det passer nu mig perfekt, da jeg gerne vil have solbrillerne liggende i bilen og med det brilleetui, kan de ligge beskyttet og de forveksles ikke med resten af familiens…. som jo alle er hankøn 🙂

Firmoo er en af verdens mest populære netbutikker for briller. De har et stor udvalg, og priserne er meget rimelige, dels fordi de er et onlinefirma, hvor omkostningerne til en fysisk butik ikke er der og dels fordi de får deres glas og briller direkte fra Asiatiske leverandørere.

Og nu skal I høre…. De tilbyder faktisk alle førstegangskøbere et par gratis briller, solbriller eller goggles og det eneste man selv skal betale er fragtomkostningerne – Er det ikke en god deal?

Hvis man lige er lidt hurtig her, kan man jo få sig en ekstra lille julegave… eller nytårsgave… se tilbudet her!

– og lige her, kan I se en masse svar på ofte stillede spørgsmål. (jeg sørger altid selv for at studere en “ny” hjemmeside rigtig godt og især når den er udenlandsk)

Alle briller kan fås med eller uden styrke og man kan endda få dem byttet, hvis man ikke er tilfreds med dem man har bestilt.

Kan i lide dem, jeg valgte?

Kram og så håber jeg bare på masser af sol.

 

English: I got new sun glasses from firmoo.com – they have a first pair free program here.

6 thoughts on “Waiting for the sun… with Firmoo sunglasses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.