Forrest & Bob tops

18.12.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

To toppe blev det til på min lille tur til Forrest & Bobs lagersalg…

20121218-060554.jpg
En sort med lange ærmer og en grå med korte. Begge er helt utroligt bløde og jeg har allerede vasket dem, så de er klar til at komme i brug.

Husker i også at vaske jeres nye tøj inden brug? Jeg ved ikke om det reelt er nødvendigt med alt, og det sker også, at jeg springer over….. dog aldrig med drengenes tøj (no chances there).

I dag føles lidt som første arbejdsdag efter en weekend for mig, for ældstesønnen var syg i går …. opkast og ondt i maven – heldigvis er han frisk igen og så håber jeg bare at resten af os går fri.

Kram og skøn tirsdag!

English: my new t’s from Forrest & Bob

12 thoughts on “Forrest & Bob tops

    • Det har jeg hørt, at der er pga. overskydende farve og diverse ‘farlige’ stoffer de bruger i produktionen – jeg ved ikke om det passer, men jeg tager ingen chancer med mine børn ;)

  1. Glæder mig til at høre hvad du synes om dine køb. Jeg har længe overvejet om der ikke snart skulle noget Forrest & Bob ind i min garderobe. Synes deres ting ser så lækre ud :-)

  2. Fedt du kom afsted og fik nogle fine bluser :-)
    Nix, jeg elsker tøj, der ikke er vasket ;-) Bortset fra undertøj altså.. Synes tøj bliver så kedeligt efter første vask ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email