Merry Christmas

23.12.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Kære søde læsere

Allerførst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul… selv om jeg er ved at have nået det meste, vil jeg ikke garantere for, at jeg får åbnet mac’en i morgen.

- huset fyldes af mennesker, duft af julemad og julesang… så jeg kobler fra og lader mig inddrage i julens varme favn…

Den hjemmelavede julestjerne er kommet op…

Den gamle glade julemand, har fundet sin plads på sofaryggen…

Kalenderlyset følger også med….

Og sørme om jeg ikke alligevel nåede at få bagt vaniliekranse også… godt hjulpet af min mand og svigermor

De blev lækre… så nu er vi virkelig klar.

 

Så lover jeg jer også, at det bliver det sidste indlæg i år om julen… lige med undtagelse af et indlæg om de gaver jeg får… (ja jeg har spottet, at der er indtil flere af gaverne under træet… som bærer mit navn)

 

Kram og rigtig, rigtig glædelig jul til jer alle.

 

English: Merry Christmas and thank you for following me – i’m ready for christmas and hope you are too :-)

15 thoughts on “Merry Christmas

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email