Ellis Faas Makeup

28.12.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff

I skønhedsguru no. 1’s julekalender var jeg så heldig, at vinde en lækker gave.

Sættet jeg vandt, er fra Hollandske Ellis Faas, som er makeup-artist og meget dygtig…

Sættet består af en cremet læbestift samt to øjenskygger i guld og sort. De er alle i en slags blyanter med fyld og med enten pensel eller meget blød applikator til at påføre makeuppen med… så man “maler” bare farverne på.

Ellis Faas: Creamy Lips L108

Ellis Faas:Cremeay Eyes E103 og Light E301

Både øjenskygge og læbestift er rigtig nemt at påføre, og især øjenskyggen er utrolig holdbar – den havde overhovedet ikke ændret sig efter 10 timer… den var præcis, hvor jeg havde lagt den. Jeg var så meget spændt på, om den var til at få af igen og det var den heldigvis… med en helt almindelig makeupfjerner.

Har I været så heldige, at i har fået pakkekalendergaver eller gevinster i år?

 

Kram.

 

English: I won some lovely makeup from Ellis Faas at Anettes Christmas giveaway have you been lucky?

 

 

11 thoughts on “Ellis Faas Makeup

 1. Fedt at du har vundet det, det ser ud til at være nogle lækre produkter og spændende at prøve noget nyt.

  Jeg har selv deltaget i lidt konkurrencer rundt omkring og har da vundet et par handsker og et earcuff 🙂

 2. Det virker til at være nogle lækre produkter. Tillykke med dem 🙂
  Jeg vandt også i Anettes skønne julekalender, så hun har sendt en omgang skønne hårprodukter i min retning.

 3. Ej hvor sejt, hvor ser det cool ud 🙂 Selv har jeg vundet en taske hos Stines Dresscode via June 🙂 Og jeg fik en super gode pakkekalender af min svigerfars kæreste 🙂 Selvom vi nok er ved at være lidt for store til det 😉

  • Så du var også heldig 🙂
   Jeg hár fulgt med i, hvad du har fået i pakkekalender…. og i øvrigt tror jeg da aldrig, at man bliver for gammel til at få pakkekalender 😉

 4. Pingback: Stars from ZÖL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.