It was on sale……. promise!!

28.12.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff , , ,

Malene Birger Lincette tørklædet i Koral…. og der var 50% besparelse!

Uhh – hvor er det altså svært at modstå….

Allerede da jeg købte mit Sort/hvide aller aller blødeste tørklæde, forelskede jeg mig i det koralfarvede også… og det blå… og det grønne… og det råhvide med alle blomsterne…

Så med en melding om Lincette i Koral til halv pris… var jeg ikke sen til at skynde mig, at få fingrene i det.

Jeg købte det hos Rineobel.dk og jeg må indrømme, at jeg faktisk også spurgte efter det blå… men dem var der desværre ikke flere af. (godt for økonomien i forbindelse med den forestående skiferie til taxfrie Livigno).

Det er meget lyst i forhold til min øvrige vintergarderobe, men jeg synes, at det giver et friskt pust… og nu er det jo også snart forår. (håber)

Jeg havde ellers kun ét mål for udsalgsshopping her i vinter… og det var en lækker strik – men jeg kan simpelthen ikke finde én jeg vil have – dem der er nedsat, til hvad jeg vil betale … er jeg ikke totalt vild med… og de få jeg er vild med… er udsolgt, ikke sat ned eller bare alt for dyre, selvom de er på udsalg….. og igen…. nu er det snart forår (igen håber).

A question of t-shirt, H&M Jeans, Pulz cardigan, Acne boots, By Malene Birger scarf

Hvad med jer… har i fået købt noget på udsalget?

Er det i øvrigt ikke utroligt tidligt, de er gået i gang i år? Jeg blev totalt overrumplet… og synes faktisk, at det er lidt vildt, at de starter før man overhovedet har haft mulighed for at bytte eventuelle julegaver. Jeg tænker, at det godt kan være ris til egen rumpe…. i hvert fald, hvis flere gør som jeg, hvis jeg skal bytte…. får en tilgodeseddel og venter til de værste folkemasser har forladt “byttemarkedet” – (heldigvis havde jeg intet, der skulle byttes i år).

Men er det ikke vildt, at man rent faktisk kan bytte sin gave.. få en tilgodeseddel… og så købe fx. to styk til den samme pris den 27. december?

Well I think so!

 

Kram… og så håber jeg at alle de gaver I har fået ikke er sat ned til halv pris 🙂

 

English: Shopping the sale again – The coral Lincette By Malene Birger Scarf was 50% off – I think i’s wild with the sale this year.

 

 

10 thoughts on “It was on sale……. promise!!

 1. Jo, det er vildt tidligt udsalget starter. Det var jeg faktisk slet ikke forberedt på. Jeg har dog prøvet at lave en plan for, hvad der måske skal købes under udsalget. Og indtil videre går det meget godt med at holde sig til den. Jeg har kun shoppet online indtil videre, kan slet ikke overskue alle de mennesker der er i byen lige for tiden.

  Super lækkert at du fandt tørklædet til sådan en god pris. Hende Malene Birger laver altså nogle fantastiske tørklæder 🙂

  • Det gør hun nemlig… jeg elsker dem simpelthen – både størrelsen, farverne og materialerne 🙂
   Jeg prøver også at følge min plan… og det går også helt godt 🙂

 2. Det er skønt det tørklæde, helt perfekt til forår og sommer især! Nu valgte jeg jo et blåt fra MB og skal helt ikke købe flere tørklæder på udsalg 😉

  • Ha ha… nå ikke?
   Hvis jeg kunne få fingre i det blå til 350kr, så sprang jeg til 🙂
   ….. jeg mangler lidt et blåt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.