River Island sale

28.12.2012 af: walkinrunout Kategori: shopping

Den skønne Malsen har lokket mig … ikke i fordærv, men i udsalgsfælden (jeg siger ikke noget om, hvor let det var at lokke mig).

Lokkemidlet var udsalg på River Islands webshop – og netop de bukser jeg har kigget på, var at finde, både på Malsens blogpost og på webshoppens udsalg…

Der gik således ikke lang tid, før jeg havde dem i kurven… og der røg også lige en nederdel med, som jeg bare synes er så fin….
Nu håber jeg at den er lige så flot i virkeligheden som på billedet… og så kunne det da også være skønt, hvis posten var så hurtig, at det kom inden nytår… Så vil jeg nemlig have nederdelen på nytårsaften.
Hvad skal I have på…. nyt eller gammelt, Langt eller kort…?
.
Kram!
.
English: Malsen bloggede about sales on River Islands webshop…. and i got caught :-)

24 thoughts on “River Island sale

 1. Nederdelen ER lige så flot i virkeligheden – og den falder overraskende blødt. Jeg ved det, jeg gramsede nemlig selv på den i River Island i forgårs….

  Mvh
  Mette

  • Eftersom jeg ikke har fået det endnu – kl. 15.30…. tror jeg ikke helt på, at det når at komme :)
   Så det bliver også bare noget gammelt til mig ;)

 2. Ej de bukser har jeg også bestilt. Håber bare virkelig de passer, for de var kun tilbage i begrænsede størrelser.
  Tror dog ikke du når at få det inden nytår desværre. Jeg bestilte mine d. 22. og har fået en mail om at det blev sendt afsted i går.

  • Nej jeg tror heller ikke helt på det længere :)
   Men så kommer det jo bare bagefter ;)
   Jeg håner også jeg kan passe bukserne – de er vist ret slimline :)

 3. De er også bare super fede de bukser!
  Jeg regner med at hoppe i en LBD nytårsaften, men har ikke helt lagt mig fast på det endelig outfit endnu.

  • Den er i hvert rigtig flot på billedet (jeg har ikke set den selv irl) – jeg håber den er lige så flot i virkeligheden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email