Dior addict lip maximizer

30.12.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff

Gavekortet til Matas, jeg fik i julegave af min mor, blev ved først ledige lejlighed konverteret til Dior Addict Lip Maximizer.

20121230-204502.jpg

20121230-204521.jpg
Den er super lækker og gør både læberne bløde og skinnende – og så får den læberne til at syne større (det kan jeg nu ikke helt se, men den skal vist også bruges jævnligt i et par uger, før effekten ses…. hmmm)
Jeg er godt tilfreds med den effekt den har mht de to førstnævnte.

I går var vi til julefrokost hos mine forældre og min søster og hendes mand og børn var der også…. og her fik jeg endnu en lip maximizer i forsinket julegave… Peeew et luksusproblem… nu har jeg to :)
Sådan går det når tålmodighed ikke er ens stærkeste side… jeg regner dog ikke med, at det er noget problem at bytte den ene til en Dior Addict Lip Glow :)

Kender i Dior Addict serien?

Kram

English: my new Dior Addict Lip Maximizer

10 thoughts on “Dior addict lip maximizer

 1. Haha, det kender jeg godt ;-) Jeg har fødselsdag om 2 uger og har lyst til at købe alle mine ønsker, som jeg ikke fik i julegave ;-) Kom nuu.. ;-)
  Den er ellers fin, din maximizer :-) Jeg er dog ikke så glad for den effekt, fordi jeg synes, det kan prikke lidt i læberne. Det har dem, jeg har prøvet, i hvert fald gjort.

  • Det gør den her også, men kun meget lidt :)
   - det må da ellers være skønt at have fødselsdag midt i udsalget ;) min ældste søn har også om et par uger og han svømmer næsten over i gaver, fordi han kan få så meget, når det hele er på tilbud :)

  • Jeg prøver lige at give den en chance… og bruge den hver dag :)
   Godt at den også er rigtig flot på… også selvom den ikke skulle give svulmende læner ;)

 2. Uh, jeg kender den godt og har også haft den…..synes faktisk jeg kunne se det med læberne blev større, men brød mig ikke om følelsen :) Prikke prikke….
  Godt nytår! :)

  • Jeg synes kun, det er lige i starten det prikker…. så hvis man virkelig får store bløde læber… så fortsætter jeg :)
   Håber i havde en god nytårsaften – cookies første :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email