1.1.2013 HAPPY NEW YEAR

01.01.2013 af: walkinrunout Kategori: today

Så nåede vi til vejs ende med 2012 og vi fik taget hul på 2013 – jeg håber at i alle havde en rigtig skøn nytårsaften og fik en god start på det nye år.

Min familie og jeg var hos et hold venner, som vi har holdt nytårsaften sammen med de sidste 12 år – vi fik den skønneste mad (bestilt udefra, så der er mest mulig tid til hygge og fest) og vi havde en skøn aften.

– vi så film om eftermiddagen, børnene legede og vi voksne snakkede – Dronningens nytårstale blev set i selskab med champagne, maden blev arrangeret og nydt, der blev fyret lidt raketter af og vi fik leget og danset.

Eneste kaos var da yngstesønnen slog hul i hovedet under en omgang “gæt og grinmasser” og ja… så selvfølgelig, at min søde mand var smuttet lidt tidligt i seng, da han i løbet af middagen fik det dårligere og dårligere.

Nu er jeg så småt ved at lade op til at hverdagen starter igen… hvilket nu også er rigtig rart.

Kan I alle have et helt fantastisk 2013… og tusind tak for 2012!

 

English: Happy New Year to all of you!

22 thoughts on “1.1.2013 HAPPY NEW YEAR

    • Ja nytår er bare hygge, familie, gode venner og lækker mad i skøn forening.
      – og jeg kan kun sige i lige måde mht at læse 😉

    • Det er de heldigvis – og de har alle lige været ud at fyre raketter af…. det fik vi jo ikke gjort i går… men der er så til gengæld helt stjerneklart i aften – så smukt!

  1. Det lyder som en dejlig aften til trods for sygdom og hul i hovedet. Vores nytår var også meget roligt, men selskabet og maden var i top… Godt nytår, jeg glæder mig til at læse med endnu et år!

  2. Rigtig godt nytår! Det lyder jo til at I havde en sjov og spændende nytåraften 🙂 Jeg havde også en super aften med god mad, vin og godt selskab – så der kan ikke sættes en finger på noget som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.