Favorite Sale

03.01.2013 af: walkinrunout Kategori: shopping

Det er selvfølgelig meget afhængig af, hvad man leder efter på udsalget, hvor man kigger hen…

Jeg har dog flere webshops, som jeg altid holder øje med, når det er udsalgstid… bare lige for at se om der er noget jeg absolut ikke kan undvære.

Rineobel – fordi de starter med 50% BUM og det er på det hele…. og selvfølgelig fordi de har mine favoritmærker By Malene Birger, Gestuz og 2ND DAY.

Nue – fordi de også virkelig forstår, at udsalg er, når varene er sat ned – og der er faktisk altid en fane på deres hjemmeside, som hedder sale, hvor man kan finde lækre items med store besparelser (selvfølgelig fra kollektioner der også er ældre end den sidste)

Jeg har lige smidt en fin kjole i kurven til forårets konfirmationsfest – jeg har luret på den længe, men har ikke rigtig haft nogen anledning til at købe den før nu!  Er det ikke bare den perfekte konfirmationsfestkjole?

YouHeShe – 30-40% er ok og udvalget hos YouHeShe gør, at jeg altid kan finde noget godt der. De har for øvrigt lige startet udsalg i dag!

By Malene Birger – Starter sit udsalg med 25% på nogle varer og 40% på andre, men efter noget tid nedsættes dét, der er tilbage, med enten 60% eller 70% (and now you’re talking)

Har i nogle favoritter i vil dele?

Kram!

 

English: List of my favorite sale – mostly because i love the brands but also because they reealy mark down the items.

13 thoughts on “Favorite Sale

 1. Jeg har shoppet udsalg hos Designers Remix, der har sat en masse varer ned med 50%. Og for øvrigt også har en sektion med gode rabatter på tidligere sæsoners styles. Og så kan jeg da også anbefale Nelly og Gestuz’ egen weshop.

  Det er en super fin kjole du har købt. Den er jo helt perfekt til forårets fester 🙂

  • Velbekomme 🙂
   Der er ellers nok af udsalg at tage af lige for tiden, hva’?
   Helt overvældende 🙂

 2. Jeg har shoppet udsalg hos Nelly, hvor jeg blandt andet har købt en bluse fra Michael Kors og et par jeans fra Dr. Denim, så har jeg shoppet udsalg hos YouHeShe, hvor jeg har købt en cardigan og et armbånd fra Marc by Marc Jacobs og en t-shirt fra Acne – og så må det vist også være nok 😉

  Men det er virkelig vildt, hvor meget man får for pengene (og hvor lækker kvalitet) i forhold til normalpriserne 😀

 3. Uh <3 udsalg.. Jeg er jo stor fan af Topshops web-udsalg (deres tshirts med print er for fede), men det har vist været igang siden 25. december 🙂 Også endte jeg med at købe et par Jeffrey Campbell sneaks i Carla F. Men generelt synes jeg ikke, at jeg er gået udsalgsamok i år 🙂 Men altså Stine Goya er jo også gået igang, og By Malene Birger.. ih 😀

 4. Uj, der er altså for mange til at liste op her 😀 Men jeg er generelt stor fan af de store internationale som NAP, My Theresa, Matches Fashion osv. 🙂

  • De har også vildt meget lækkert…. men det er faktisk længe siden jeg har købt noget der….. måske jeg lige skal ind og kigge lidt nærmere på dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.