LEGO WEAR OUTLET

09.01.2013 af: walkinrunout Kategori: shop, sponsoreret

Begge mine drenge er virkelig vilde med at både bygge og lege med legoklodser… og især er de vilde med Star Wars og Ninjago (boys will be boys) .

Afledt af det er de så selvfølgelig også vilde med tøjet fra Lego Wear, som har alle de kendte figurer på brystet. Jeg synes tøjet fra Lego Wear er i en super kvalitet… og betaler også gerne for det, MEN det er nu engang skønt, når man kan købe dobbelt op…. og det kan man lige nu!!!

Lige nu er der nemlig udsalg i webshoppen…. og af den slags der vil noget (50%), så jeg har sammen med yngstesønnen været inde og finde lidt nyt til garderoben.

Han ville jo selvfølgelig gerne have det hele…. men det var bluser og t-shirts med Star Wars samt de seje caps der trak mest….

og den er da også sej!!

Noget helt andet er jo så, hvad moren synes man mangler …. Der er heldigvis basis for kompromiser, da der er et bredt udvalg på tilbud…. strømper, bukser, bluser og også overtøj.

Ud over at jeg rigtig godt kan lide tøjet fra legowear.dk, er jeg også ret glad for deres hjemmeside, som er delt op i drengetøj og pigetøj, samt i aldersgrupper (når man er 8 år er det nemlig meget vigtigt, at man ikke har det samme tøj på, som en af pigerne) og så selvfølgelig OUTLET.

Pigetøjet har jeg selvsagt ikke så meget fokus på, men jeg er alligevel altid lige inde og kigge – for også dét er super lækkert og vi har jo en lille kusine, som også bruger tøj 🙂

Skal I lige ind og kigge? (jer der har børn)

 Kram!

 

English: It’s time for sale in LEGO Wear’s Webshop…. look for OUTLET

4 thoughts on “LEGO WEAR OUTLET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.