NIKE SKO

11.01.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, I wish

Jeg mangler så meget nye sko… ja, ja, hvem gør ikke det, tænker alle piger så….. men altså… jeg mangler både nye løbesko og nye zumbasko.

Jeg er ikke ret meget i tvivl om hvilken slags jeg skal ha’, men mere hvilke farver….

Nike Performance air, Nike lunarglide, Nike air max, Nike lunar eclipse, Nike free twist, Nike free run

De sort/hvide (sikre) er super flotte og helt klart, dem jeg ville vælge, hvis det ikke lige var til træning, de skulle bruges. Jeg synes dog godt at der må være lidt pang på farverne i mit træningstøj… ja især på zumbaoutfit’et, som jo nærmest skriger til verden med sin pragt af neon- og pangfarver.

Det oplagte kompromis er at investere i sort/hvide løbesko og pink/orange/blå/lilla zumbasko, men hvad synes I? Og er det overhovedet ok, at gå op i farven på sine træningssko, skal de ikke bare fungere? (kender godt jeres svar her, men skal lige bekræftes)

Det er alle Nike sko og de fås lige her, hvis i også står og mangler.

Kram!

 

English: I’m looking for new shoes…. for running and zumba – but having trouble deciding.

20 thoughts on “NIKE SKO

 1. Jeg gad virkelig også godt et par nye træningssko 🙂 Jeg er bare i tvivl om hvilke, jeg bør vælge, men det kan jeg vel høre om i mit træningscenter.. For dem jeg har er vildt hårde sålen (ok de kostede også max 200 kr i sin tid), så tænker mine ben ville synes det ville være en threat med nye 😉

  • Ja – det er nok en god ide med bare lidt tilpassede sko 🙂 det er jo ikke helt ligemeget om man skal stå fast, have affjedring eller sko på overhovedet 🙂

 2. Jeg vil fraråde Nike Free til løbetræning i hvert fald. Der er ingen stødabsobering i (eller hvad det nu heddder) 🙂 Ellers går jeg også gerne efter farverige sko til træning, hvis jeg kan slippe afsted med det 🙂

  //Charlotte

  • Jeg tror også det bliver noget med selvvalgt model og farve til zumba og fitness og så må løbeskoene blive dem der passer fod og løbestil bedst…. lige meget hvilken farve de så har (gad jo bare godt, at de også var pæne – ha ha)

  • Nemlig…. så kan det jo også være at man lige løber lidt hurtigere, vrikker lidt mere med hofterne eller løfter lidt flere kilo 🙂

  • Godt! Tak!
   Jeg har også lidt tendens til at være mest sort/hvid/grå i alm. tøj…. så lyder som en meget god ide med knald på farverne på al sportstøjet 😉

 3. Det er i den grad okay!! Jeg havde bestemt mig for at jeg bare måtte eje et par bestemte fitness sko for et par år siden, og jeg besøgte utallige webshops og 8 forskellige forretninger, før det lykkedes mig at finde en butik der kunne bestille dem hjem fra den anden ende af landet i den rette størrelse, og jeg tror da også at jeg fik det sidste par, der var at opstøve i Danmark 😉
  Men med løbesko derimod vælger jeg ikke på grund af farver. Jeg plejer at få lavet en løbetest, og da det jo ikke er alle løbesko der passer til ens løbestil er det ret begrænset med muligheder 😉

  • Ha ha godt du fik dem 🙂
   Og helt enig mht løbeskoene så er det vigtigste jo at de passer til løbestil – og det værste for mig er faktisk, at dameløbesko kun går til str 40, og jeg vil altså helst have 40,5 eller 41, i løbesko…. så Hej grøn, blå og sort herreløbesko 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.