Oslobåden

13.01.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, travel

[goviral]

I min familie elsker vi at rejse… (hvem gør ikke det?) og vi gør det så ofte det er muligt.

Ovenstående video, hvor en lille pige ikke vil hjem igen, minder mig om en oplevelse vi havde med vores egne drenge, da vi skulle på skiferie.

Det startede med, at færgen vi skulle med var forsinket, så vi først ville være fremme ved 2-3 tiden om natten og da drengene skulle på skiskole allerede næste formiddag kl. 10, var vi nød til at få os en kahyt på færgen.

Både min mand og jeg var ret trætte af hele situationen og det hjalp faktisk kun lidt, at vi havde fået kahytten gratis samt penge til frokost…. men det kunne jo ikke være anderledes.

Humøret steg dog en hel del, da begge drenge synes kahytten vi havde fået var det fedeste der kunne overgå dem… de løb rundt på de 3-4 m2, kiggede ind på toilettet, gemte sig i skabene og syntes i det hele taget det var super fantastisk, at køjesengene kunne slås op og ned….

Ældstesønnen udtalte endda, at det var den bedste ferie i hans liv…. og det var kun sejlturen derop 🙂

Uhh jeg tror snat jeg skal have booket en endagstur til Oslo igen…

 

Kram!

 

English: this little girl had an amazing trip… so amazing that she don’t want to leave the ferry 🙂

 

 

2 thoughts on “Oslobåden

  1. Sikke en sød historie! Den minder mig om dengang jeg selv var lille og vi altid sov i kahyt på bornholmerbåden. Min bror og jeg elskede det også. Især min bror, der kunne få lang tid til at gå med at brøle af grin over den lyd, toiletterne sagde, når man skyllede ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.