By Malene Birger

16.01.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish, shopping

Trods det, at udsalget nu er ved at bevæge sig ind i den sidste og mest spændende fase, (70%) er jeg så småt begyndt, at rette blikket mod alle de nye lækre styles der dukker op i butikkerne.

Én af de designere jeg altid glæder mig til at se nyheder fra er Malene Birger. Hun er fænomenal til at skabe designs der bare giver mig lyst til at eje en hel kollektion…. og det slår så godt som aldrig fejl.

Jeg er især glad for, at den nye kollektion har masser af styles i pink – det er i min verden, en utrolig smuk farve…. og ud over sort, grå, hvid og rød, er pink nok den farve jeg har mest af i skabet.

Pink By Malene Birger 

Bare rolig kære læsere… der er også rigtig mange lækre ting, som ikke er i den hidsige pink… nu var det bare lige dem – jeg i første omgang faldt for….. og det er kun begyndelsen.

 

Er i til pink?  og er i også begyndt, at rette blikket mod de nye forårsfarver?

 

Kram!

 

English: I just love the pink items from the new By Malene Birger collection

21 thoughts on “By Malene Birger

 1. Jeg har faktisk aldrig turde at springe ud i pink, men jeg er med årene blevet lidt mere modig når det kommer til farver. Jeg er ret vild med den pink nuance som Malene Birger har valgt – den er meget frisk at kigge på og meget forårsagtig 🙂

  • For mig er det nok også mest et spørgsmål om, at den faktisk klæder mig godt – så får man også mere lyst til at bruge den 🙂

 2. Malene Birger laver så meget fint. Og pink er også lækkert, men ikke alene. Er det stylet med sort eller hvid eller grå, så kan jeg godt være solgt 🙂

  • Helt enig…. det vil være for meget med pink ‘all over’ – men det gælder vist ret mange farver 😉

 3. Jeg er ikke så meget til pink men ejer 1 stk lækker silkebluse i pink som jeg tager under en sort blazer til fest og sådan.

  Jeg har nu ikke tænkt så meget over fårsårfarvene endnu, men jeg tror du rammer rigtigt hvis du satser på pink;) Det er meget feminin og frisk farve, og med de rigtige ting man kan ligne 1 million dollar babe;)

  • Ha ha million dollar babe… Ja hvem vil ikke gerne være det 🙂
   Det vigtigste er jo stadig, at farven passer til én…. og jeg er klart til pink frem for sarte pastelfarver 🙂

 4. MB har endnu engang en masse lækre sager i sin kollektion! Jeg kan godt lide pink, men det er virkeligt en farve man lægger mærke til og derfor har jeg ikke så meget af det, gemmer mig mest i sort og grå, ha ha.

  • Netop tørklædet er jeg også mest vild med….. det holder bare i mange sæsoner og så er det jo vildt lækkert materiale 🙂

 5. Jeg har kastet blikket på pastelfarverne! De er bare så fantastisk smukke! 🙂

  Det vil betyde utrolig meget for mig hvis du smuttede forbi min blog, og skrev en kommentar. Du må forresten undskylde hvis denne kommentar irretere dig. 🙂
  God weekend!
  http://www.mesmerizedbyme.com

  • Der er da ikke nogle relevante kommentarer, der irriterer mig 😉 men jeg har faktisk lige besøgt din blog i dag, da du tidligere har lagt en besked hos mig, om at det ville glæde dig 🙂

 6. Pingback: Thinking of spring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.