Gold digger…. me? no!

18.01.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Men jeg må indrømme, at jeg lige pt. er ret betaget af små fine øreringe i guld.

Normalt er jeg faktisk til både guld og sølv, rodineret sølv, perler og ædelstene og det er egentlig kun plastiksmykker og tunge guldkæder a la Italiensk mafia, jeg går udenom.

 

Men lige nu… er der bare lige en lille overvægt at trangen (det kan forekomme) til de fine små guldsmykker og jeg har i forvejen slet ikke den type smykker…. nå ja, lige bortset fra et par hjerteformede ørestikkere i guld og et par ringe.

Jeg har fundet lidt, som jeg rigtig godt kunne tænke mig…

1. Maria Black/D’arling cuff & earring

2. Line & Jo/miss easton gold

3. Line & Jo/miss edict gold sapphires

4. Jane Kønig/

 

Line & Jo smykkerne er ægte guld, mens de to øvrige er forgyldt sterling sølv …. hvilket prisen også afspejler.

 

Hvilke smykker drømmer I om lige for tiden?

 

Kram og ha’ en skøn weekend.

 

English: Right now I dreaming of golden earrings

12 thoughts on “Gold digger…. me? no!

 1. Jeg drømmer faktisk rigtig meget om smykker on/off. Men jeg tror også, jeg lader mig lidt rive med af blogland, for min stil er egentlig slet ikke Line&Jo, når det kommer til stykket. Jeg har 4 af de mindste stjerner i oxideret, men jeg får dem næsten aldrig brugt. Tror de er lidt for “hårde” til mig, og egentlig er jeg super meget til Julie Sandlau og Carré som er lidt mindre råt 🙂 Smykkerne er fede, men de passer bare ikke til min stil 🙂

  • Det er jo alfa og omega, at man kender sin stil og ved, hvad man kan lide – jeg kan også rigtig godt lide feminine smykker – hver til sin tid.
   Jeg er faktisk også helt vild med Marc Jacobs smykker – de har sådan et sjovt tvist 🙂

 2. Jeg er egentlig ikke det største smykke menneske, men jeg kunne så godt tænke mig nogle flere pæne øreringe – nogle som jeg så gerne vil gå med. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft øreringe i og har kun haft hul i ørerne i lidt over 2 år.

 3. Åh, jeg er vild med nr. 2. Wow, de er smukke!
  Jeg går egentlig heller ikke så meget med smykker i guld, men ejer da et par enkelte øreringe og halskæder. Det kan være rigtig fint, men jeg synes også nemt det kan blive lidt “tungt”. Jeg må i gang med at øve mig 🙂

  • Det er netop derfor jeg synes disse er så fine – for er det for store flader med guld… bliver det også for meget for mig 🙂

 4. Maria Black, Jane Kønig og Line&Jo – Så bliver det altså ikke meget bedre! Jeg er ret glad for oxiderede smykker, men kunne nu også godt tænke mig at tilføje lidt ringe i guld 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.