Big steps…

19.01.2013 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

 

Woow – bloggen er kommet på Facebook – og tro mig det er et meget stort skridt….

Jeg oprettede siden i november, men har egentlig forsøgt, at holde det lidt hemmeligt og ved egentlig ikke hvorfor… måske fordi det stadig ikke er alle der kender til mit “dobbeltliv” eller måske bare fordi jeg er bange for, at give for meget af mig selv…. men se, nu er jeg blevet modigere…

Da jeg startede bloggen var det med en beslutning om, at mit liv med bloggen og mit privatliv skal være adskilte – sidenhen er det smeltet lidt mere sammen og i kraft af det, også blevet mere spændende…. men jeg holder nu stadig fast i, at mine børn og min mand selv skal have et valg omkring, der skal være billeder af dem på nettet (udtaler den overbeskyttende mor til en 11-årige dreng, der har sin egen youtube-kanal på nettet)

Hvis du har lyst, kan jeg jo så følges, spores, trackes og kommunikeres med på facebook, Bloglovin, Instagram og pinterest (må dog indrømme, at jeg ikke helt har set lyset på sidstnævnte endnu)

Navnet er alle steder Walkinrunout.

Kram!

 

English: my blog is now on Facebook aswell. So follow me here, on bloglovin, facebook and Instagram – the name is the same everywhere – walkinrunout

12 thoughts on “Big steps…

  • Tak i lige måde 🙂
   – og pinterest…. hvis det virkelig er noget ved…. så er det der også nok, når jeg får tid til at studere det nærmere 🙂

 1. Jamen du ved jo, at jeg er alt for enig i din betragtning omkring privatliv osv. Jeg synes, at det er vildt grænseoverskridende at alting kan kobles sammen, men jeg er sikker på, at det er de færreste, som oplever noget negativt ved det, så nu er det bare at nyde det 🙂 Tror jeg, haha 😀

  • Godt at vide, at vi er sammen 😉
   Og jeg tænker også…. hvor galt kan det gå!
   Livet går jo også ud på at tage chancer 🙂

 2. Nu følger jeg dig også på FB 🙂

  Sjovt med din søn, min egen på 11 roder også med Youtube, synes det er lidt vildt at de i den alder er så meget med på det.

  • Ja helt vildt…. og de kan bare finde ud af det…
   Vi er jo næsten helt tilbagestående… i den her ‘branche’ 😉

 3. Hvor er du sej. Jeg gave fb en chance ift. bloggen på et tidspunkt, men det dødede simpelthen. Jeg er ikke godt nok til at få opdateret, og føler meget af det som jeg ville poste er uinteressant. Samtidig må jeg jo også indrømme at jeg ikke følger nogen andre blogs på fb, netop fordi jeg synes det bliver uinteressant…

  • Jeg har tænkt lidt det samme, men nu prøver jeg – så må vi se hvordan det går. Jeg følger selv nogle blogs gennem fb, men det er altid gennem bloglovin jeg læser dem 🙂
   Jeg skal også have valgt om jeg vil poste det samme de to steder eller noget forskelligt… indtilvidere har det bare været det samme som på bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.