Vinterliv – kost, træning, motion og psyke

20.01.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, tips & tricks

Vinterliv er et gratis online magasin om kost, træning, motion og psyke som udgives af AP Pension. Det indeholder en lang række spændende artikler og jeg har læst det et par gange nu.

De af jer, der følger fast med herinde ved, at jeg er glad for motion. Ja jeg har det faktisk sådan, at jeg synes jeg mangler tid til at gå til alle de skønne ting der tilbydes – jeg kunne fx. rigtig godt tænke mig at gå til karate – men har ikke rigtig mulighed rent tidsmæssigt lige nu. Derfor er min træning lige pt. begrænset til zumba, løb og lidt styrketræning. (selvfølgelig ikke alle tingene hver dag)

I  dette nummer af Vinterliv er der en rigtig god artikel om at bevare motivationen her om vinteren. Essensen af artiklen er: ”Din træning skal begejstre dig, for at du  kan holde fast i den.”  og det er lige netop det min gør….

Jeg ved at det er vigtigt, at holde sig igang og mærker selv tydeligt, når jeg har holdt pause, at energien falder mere og mere og det motiverer mig til at klø på – men jeg kan godt mærke, at motivationen er mindre her om vinteren end om sommeren… kulden gør, at jeg også har lyst til bare at sidde ved brændeovnen og læse en god bog.

 

Hvis i er interesserede i motion, kost og psyke, lige som jeg, kan jeg anbefale jer at læse magasinet. I finder det på Vinterlivs hjemmeside og lige nu har I mulighed for at deltage i deres konkurrence om fem gavekort á 1000 kr., eller fem opskriftsbøger, skrevet af kokkene Nicolai Kirk og Mikkel Maarbjerg.

Det eneste I skal gøre er, at klikke her og så svare på spørgsmålet og jeg lover at jeg krydser fingre.

I øvrigt hár jeg fået overstået dagens aktivitet…. hvad med jer ?

Kram!

 

English: The online magazine “Vinterliv” (only in danish) is a magazin about diet exercise and psyche.

8 thoughts on “Vinterliv – kost, træning, motion og psyke

  1. Jeg var faktisk oppe på at træne 4-5 gange om ugen i fitness center i november, men så i december skiftede jeg træningsform, så blev det kun en gang om ugen – og nu her den sidste måned med speciale, har jeg kun fået trænet en enkelt gang.. Men hold da op hvor kan jeg mærke, at jeg savner det!

    • Ja det kan jeg godt forstå – men eksamen er jo også vigtig!
      Jeg har også perioder, hvor jeg ikke er så aktiv, men jeg prøver at minimere dem…. for jeg har bare mere overskud, når jeg er i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.