Goggles rules!!!

23.01.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise, travel

Gå aldrig ned på udstyr…. Aldrig!!

Det er jeg måske så, rent faktisk ved…. jeg har nemlig lige opdaget, at der findes skibriller med GPS i… og med en skiferie lige rundt om hjørnet, men ikke 3000kr. til at smide efter ekstraudstyr… er jeg jo allerede på vej ned…

 

Er det ikke vildt blæret? Nu er jeg så godt nok ikke den der laver de vildeste hop eller kører aller hurtigst, men det er da vildt sejt… ikke at skulle have gang i Endomondo på Iphonen for at tracke kilometer og tid ned ad bjergene…

Er det nørdet? Så er det bare fordi jeg glæder mig til, at skulle hygge med familien og gode venner en hel uge i Italiens smukke bjerge.

Kram!

 

English: Goggles with GPS… totally cool!

11 thoughts on “Goggles rules!!!

    • Ha ha – jeg tror det må blive ved drømmen – jeg vil egentlig hellere bruge pengene på selve ferien 🙂

  1. Cool, jeg er enig: Går aldrig ned på udstyr 🙂 Jeg har aldrig stået på ski, så jeg har ingen idé om hvordan det er. Men min kæreste er vild med at stå på snowboard, så jeg håber jeg på et tidspunkt overvinder min frygt for hastighed og højder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.