Thinking of spring

24.01.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish, outfit , ,
thinking of spring
Stella McCartney shirt & bag//J Brand Jeans//Chanel ballerinas(this is a fake – but i love the colour)//Sally Hansen nailpolish//Peacock earrings
.
Trods det, at jeg slet ikke har været på skiferie endnu, er jeg allerede begyndt, at se fremad mod forår – Det skyldes jo nok, at der i en lind strøm, fyldes op på alle hylder, med forårets styles og farver.
Som jeg skrev om her, er jeg bare så klar til, at tilføre min garderobe noget pink, men den gule farve tiltaler mig også mere og mere ligesom rød (ok…. jeg er totalt vild med rød året rundt… så det er ikke nyt).
I hvert fald har jeg leget lidt, uden hensyntagen til hverken pris, januars frostgrader og det faktum, at Boyfrien jeans, bare ikke er de bedste til min figur….. og der er kommet ovenstående outfit ud af det.
.
Er i også begyndt at “indtage” forårets nye farver?
.
Kram!
.
English: Looking for spring styles… and found these.

10 thoughts on “Thinking of spring

 1. Er så småt ved at være klar for forårsfarver jeg også…og selv om eg ikke er så meget til pink har jeg lige kigget på en pink læderjakke…mmmm 🙂

 2. Du er bare så god på det med leopard:) Jeg kan aldrig nogensinde finde ud af at bare leopard mønster, men det er fedt at der findes folk der kan gøre det for mig;)

  Jo da, begynder at kigge på farver nu, rød og orange helt klart, men jeg tror jeg går meget over til pink og hvid til foråret:)

  krammer Y

  • Åhh hvor er du sød – jeg elsker leopard, så det er måske bare et spørgsmål om vilje 😉
   – og den pink… den er jeg helt med på – spår at det bliver en stor farve her i forår og sommer 🙂

 3. Igen i år kommer jeg vist til at holde mig til gul og lidt pastel-lyserød og isblå, men man ved selvfølgelig aldrig… Jeg er ret vild med det fine leoprint, men jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg ville få brugt det nok. Tror stadig en grå/hvid/sprt kombi er mere mig selvom det er lidt kedeligt…

  • Den gule var jeg slet ikke til sidste år, men nu er jeg klar (kun én sæson bagefter – yeahh) håber den fortsætter i et par år – og at vi får masser af sol i DK 🙂
   Og i øvrigt grå/sort/hvid slet ikke kedeligt – jeg synes du er super god til at få lavet nogle fede outfits – og når man kombinerer strukturer og materialer er det jo næsten som forskellige farver.
   Selv har jeg det bare sådan… at når foråret nærmer sig… trænger jeg til farve (selvom jeg tit kun bruger én farve ad gangen)

 4. Det outfit er pæn og dejlig afslappet. Men jeg er ikke kommet helt i forårs stemning. Tror lige at vi skal have minus graderne væk 🙂 – Men så går det også stærkt (tænker jeg 😉 ) 🙂

  • Ja.. jeg har jo også lige en skiferie der skal afholdes, før jeg rigtig er forårsklar…. men jeg kan mærke at jeg allerede nu… kigger meget mere efter farver end jeg har gjort hele vinteren. 🙂

 5. Mums for et lækkert outfit!! 🙂
  Jeg er helt vild med både jeans, ballerina’er, leo sag og taske!! Og de i jeans ligner i øvrigt nogle der ville være helt perfekte i min garderobe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.