Taxfree & Afterski

25.01.2013 af: walkinrunout Kategori: travel

Den er god nok…. jeg gør det igen… forlader Dk, til fordel for det store udland.

Denne gang er det Italiens smukke sneklædte bjerge der trækker – for ikke at nævne de lækre pizzaer, den gode rødvin og det faktum, at vi skal bo midt i taxfrie Livigno.

Vi skal bo på samme hotel som sidste år… så jeg ved der er netforbindelse – og jeg kan dermed blogge, hvis jeg får tid. Jeg har ikke forberedt en masse indlæg, da jeg helst vil blogge real-time og jeg lover, at i nok skal høre fra mig…. meeen jeg lover ikke hvor meget.

Håber jeg er tilgivet – og at i venter på mig.

 

Kram!

 

English: I’m going on ski for a week!

10 thoughts on “Taxfree & Afterski

  1. Fedt med sådan en tur, sidst jeg stod på ski var jeg 10 år og på tur i Norge, fed oplevelse (selvom det bare var langrend). Håber du får en skøn ferie og du er tilgivet hvis ikke der bliver tid til at blogge 😉

    • Tak søde… du skulle prøve, at tage afsted igen…. det er en super skøn form for familieferie… man er bare sammen og leger hele dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.